Închide meniul

EURO 2023 U21 | Anglia – Germania 2-0, Israel – Cehia 1-0. Anglia și Israel s-au calificat în sferturi

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 20:50

Reclamă
EURO 2023 U21 | Anglia – Germania 2-0, Israel – Cehia 1-0. Anglia și Israel s-au calificat în sferturi

EURO 2023 U21 | Anglia U21 - Germania U21

Anglia U21 - Germania U21, la EURO 2023 U21 / ProfiMedia

EURO 2023 U21 | Anglia – Germania 2-0, Israel – Cehia 1-0. Anglia și Israel s-au calificat în sferturi. Elveţia U21 – Franţa U21 şi Italia U21 – Norvegia U21 sunt partidele care vor începe la 21:45 şi se vor juca la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi are loc ultima etapă din faza grupelor de la Campionatul European U21. Anglia, echipă deja calificată în sferturile de finală, întâlneşte Germania, în timp ce Israel joacă împotriva Cehiei. De la ora 21:45 vor avea loc şi cele două partide de la Cluj, Elveţia – Franţa şi Italia – Norvegia.

EURO 2023 U21 | Anglia – Germania 2-0, Israel – Cehia 1-0

Update Israel – Cehia 1-0! Final de meci. Israelienii au obținut locul al 2-lea în grupă, după victoria cu Cehia. Aceștia vor juca în sferturi cu Georgia, care găzduiește turneul final alături de România.

Update Anglia – Germania 2-0! Final de meci. Selecționata engleză s-a calificat în sferturile Campionatului European. Naționala pregătită de Lee Carsley se va duela în următoarea fază a competiției cu Portugalia U21.

Update Israel – Cehia 1-0! Omri Gandelman a deschis scorul în partida de la Kutaisi

Reclamă

Update Anglia – Germania 2-0! Harvey Elliott a majorat diferenţa pentru englezi în minutul 21 al partidei din pasa lui Trafford.

Update Anglia – Germania 1-0! Cameron Archer a deschis scorul în minutul 4 al partidei cu Germania. Jucătorul lui Aston Villa a primit o pasă foarte bună de la Ramsey şi l-a învins pe Atubolu, după ce a rămas singur cu acesta.

Anglia este deja calificată în sferturile de finală de la EURO U21. Englezii întâlnesc în ultimul meci din faza grupelor reprezentativa Germaniei, echipă care a avut parte de un turneu final dezamăgitor. Dacă Anglia a câştigat partidele cu Cehia şi Israel, nemţii au fost învinşi de Cehia şi au remizat cu Israel.

Reclamă 4 / 0/3

Tot în Grupa C, de la ora 19:00, va avea loc partida dintre Israel şi Cehia. Anglia este lider după primele două etape, cu 6 puncte. Pe locul 2 se află Cehia, cu 3 puncte, în timp ce Germania şi Israel au câte un punct.

Elveţia – Franţa şi Italia – Norvegia se joacă în această seară, la Cluj

De la ora 21:45 vor avea loc şi ultimele două meciuri din Grupa D, grupă organizată la Cluj. Grupa D este una extrem de disputată, în condiţiile în care Franţa, Italia şi Elveţia luptă pentru calificare în această seară.

Franţa se află pe primul loc după primele două meciuri, cu 6 puncte, fiind urmată de Italia şi Elveţia, ambele cu câte 3 puncte. Norvegia este codaşa grupei, fără puncte după primele două meciuri.

Italienii vor juca în această seară pentru calificarea în sferturile de finală contra reprezentativei U21 a Norvegiei, pe Cluj Arena. Pe stadionul celor de la CFR Cluj, tot de la 21:45, va avea loc partida dintre Elveţia şi Franţa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și