Închide meniul

Italia U21 a rămas fără ghete la Cluj! Patru perechi au fost furate din vestiarul „Squadrei Azzurra”

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 12:35

Reclamă
Italia U21 a rămas fără ghete la Cluj! Patru perechi au fost furate din vestiarul „Squadrei Azzurra

Italia U21 a rămas fără ghete la Cluj

Italia U21, înaintea meciului cu Elveţia U21 de pe Cluj Arena / ProfiMedia

Italia U21 a rămas fără ghete la Cluj! Patru perechi au fost furate din vestiarul „Squadrei Azzurra” în timpul Campionatului European U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România şi Georgia organizează turneul final de tineret, iar meciurile din ţara noastră se dispută la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Italia U21 a rămas fără ghete la Cluj! Patru perechi au fost furate din vestiarul „Squadrei Azzurra”

Italienii sunt ghinioniştii Campionatului European U21. După ce au acuzat arbitrajul în meciul de debut contra Franţei, când mai multe decizii ale arbitrului au fost controversate, „Squadra Azzurra” are noi probleme.

Patru perechi au fost furate chiar din vestiarul italienilor de pe Cluj Arena. Se pare că acest lucru s-a întâmplat chiar în timpul partidei de debut cu Franţa U21, piercut cu 1-2.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Reclamă

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj, potrivit bzc.ro.

Italia face parte din Grupa D de la Campionatul European U21, iar miercuri seară se vor juca ultimele partide ale acestei grupe. Italienii vor juca în această seară pentru calificarea în sferturile de finală contra reprezentativei U21 a Norvegiei, pe Cluj Arena. Pe stadionul celor de la CFR Cluj, tot de la 21:45, va avea loc partida dintre Elveţia şi Franţa.

După primele două etape, francezii se află pe primul loc cu 6 puncte, în timp ce Italia şi Elveţia sunt pe locurile 2 şi 3, cu câte 3 puncte. Norvegia este codaşa grupei, fără punct obţinut până acum la acest turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

UEFA introduce VAR la EURO U21 2023, din sferturi, după scandalul de la Cluj din Franţa – Italia

După evenimentele de la Cluj din prima etapă, UEFA va introduce sistemul VAR la Campionatul European U21 care se desfăşoară în România şi Georgia. Implementarea sistemului VAR se va face începând cu faza sferturilor de finală, anunţă gazzetta.it.

Francezii s-au impus cu 2-1 graţie golurilor marcate de Kalimuendo şi în Barcola în minutele 22, respectiv 62. Singurul gol al italienilor a venit în minutul 36, atunci când Pellegri a înscris cu capul din centrarea lui Tonali.

Italienii au avut mai multe şanse de a restabili egalitatea, cea mai importantă în minutul 90+2, atunci când Bellanova a trimis cu capul. Mingea a lovit bara, după care a fost respinsă de Lukeba, dar balonul a părut că a trecut linia porţii. Mai mult, italienii acuză că francezul a scos mingea din poartă cu mâna.

Din cauza faptului că nu există VAR sau goal-line technology, scorul a rămas 2-1 pentru francezi. La finalul partidei, italienii au criticat arbitrajul, dar şi faptul că UEFA nu foloseşte tehnologia la un asemenea turneu, iar gazzetta.it a titrat: „Fără tehnologie ne întoarcem în Evul Mediu”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și