Închide meniul

„Avem șansele noastre!” Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Ce le-a transmis suporterilor

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 19:13

Reclamă
„Avem șansele noastre! Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Ce le-a transmis suporterilor

Captură FRF.TV

Edi Iordănescu a transmis un mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Selecționerul echipei naționale a prefațat partida cu selecționata din Ucraina, care se va juca luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la EURO 2024 pe data de 17 iunie, la Munchen, împotriva Ucrainei. Partida se va juca de la ora 16:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina!

Înaintea meciului de luni, Edi Iordănescu a transmis că toți jucătorii echipei naționale așteaptă debutul la EURO 2024 și că aceștia doresc să îi facă pe români să se „regăsească” în echipa națională.

Totodată, selecționerul echipei naționale a ținut să menționeze faptul că România va avea o poziție foarte serioasă la acest turneu final.

„Se apropie debutul nostru la un turneu final, resimţit asta cu multă bucurie şi cu multă emoţie. E un moment pe care l-am dorit atât de mult şi care ne-a lipsit, pe care l-am creat şi-l merităm. Este şi o presiune foarte mare, dar venită dintr-o dorinţă imensă de a repreznta aşa cum trebuie ţara.

Reclamă
Reclamă 4

Ne dorim, asta o spun cu toată convingerea, ca mâine şi pe tot parcursul turneului final să facem ca românii să se regăsească în echipa naţională, să-i reprezinte echipa naţională. Mâine pornim încrezători, cu entuziasm şi marcaţi de foarte multă responsabilitate.

(N.r. Cu cine va începe titular, Niţă sau Moldovan) Trebuie să mai aşteptaţi până mâine, cu o oră şi jumătate înainte de meci veţi afla. Oricare dintre cei trei este pregătit, fiecare jucător în parte este pregătit. Grupul şi-a dorit acest moment foarte mult. Putem vorbi de obiective, de ieşirea din grupă, cu siguranţă că ne dorim, dar trebuie să fim obiectivi şi să o luăm pas cu pas. Sunt sigur că avem şansele noastre.

(N.r. Ce mesaj transmite suporterilor) Înainte de orice, am simţit deja foarte multă căldură din partea fanilor. Eu îmi doresc ca prin tot ce facem la acest turneu final să dăm un nou început fotbalului românesc. Suporterilor români le promit ce le-am mai promis şi în alte rânduri. Acest grup va da totul. Indiferent de momentele prin care trecem, întâlnim cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, echipa va da totul, se va pune în luptă, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, vom avea o poziţie foarte serioasă, avem calea noastră.

Reclamă

(N.r. Ce ar însemna un EURO bun, e vorba de joc, de implicare) E vorba de absenţa asta de opt ani, atunci încercăm să ne facem din nou simţită prezenţa. Istoricul la Europene nu este unul bogat, încercăm să facem mai bine decât în trecut, să fim un exemplu”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Uraina.

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, înainte de România – Ucraina

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, cu o zi înainte de debutul naţionalei României la EURO 2024. Centrul oraşului a fost asaltat de suporteri, care fac o atmosferă de zile mari. Meciul România – Ucraina, din grupa E, va fi luni, de la ora 16:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Selecţionata României a înregistrat o singură victorie în istoria prezenţelor la Campionatul European. Succesul datează de pe 20 iunie 2000, când Chivu, Munteanu şi Ganea marcau în poarta Angliei şi scoteau oamenii pe străzi.

În aşteptarea unui nou meci mare, fanii români au ajuns în număr mare în Germania. Îşi fac deja încălzirea pentru confruntarea cu Ucraina. Aceştia cântă şi scandează.

„România, România!„, se aude la toate terasele din centrul oraşului Munchen.

„Hai România, hai România, hai România, ale, ale” este un alt cântec preferat al suporterilor.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

20:42

Anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid! Ce se întâmplă cu mutarea

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și