Închide meniul
VIDEO

„România, România!” Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România – Ucraina

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2024, 18:25

Reclamă
„România, România! Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România – Ucraina

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen! Show total înainte de România - Ucraina

Fanii României la Munchen / AS.ro

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, cu o zi înainte de debutul naţionalei României la EURO 2024. Centrul oraşului a fost asaltat de suporteri, care fac o atmosferă de zile mari. Meciul România – Ucraina, din grupa E, va fi luni, de la ora 16:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionata României a înregistrat o singură victorie în istoria prezenţelor la Campionatul European. Succesul datează de pe 20 iunie 2000, când Chivu, Munteanu şi Ganea marcau în poarta Angliei şi scoteau oamenii pe străzi.

Fanii tricolori dau recital pe străzile din Munchen, înainte de România – Ucraina

În aşteptarea unui nou meci mare, fanii români au ajuns în număr mare în Germania. Îşi fac deja încălzirea pentru confruntarea cu Ucraina. Aceştia cântă şi scandează.

România, România!„, se aude la toate terasele din centrul oraşului Munchen.

Hai România, hai România, hai România, ale, ale” este un alt cântec preferat al suporterilor.

Reclamă
Reclamă 4

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen!

Fanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Din păcate pentru suporterii români, jucătorii naţionalei au părăsit gara din Munchen prin altă parte decât cea în care erau aşteptaţi de fanii români.

România, România”, au scandat suporterii naţionalei antrenate de Edi Iordănescu. Oamenii legii au păzit cu stricteţe gara din Munchen, acolo unde tricolorii au coborât din tren. Naţionala României a mers de la Wurzburg, unde s-a cazat, spre Munchen cu trenul.

Poliţia germană şi Jandarmeria română s-au asigurat că totul este în regulă, până să intre naţionala în tren, şi chiar şi după aceea.

Reclamă

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, ce împlineşte astăzi 46 de ani, a făcut cu mâna pe peron. Jucătorii naţionalei, selecţionerul şi întregul staff al României au ajuns la Munchen, acolo unde luni echipa noastră va debuta la EURO 2024.

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu, înaintea partidei cu România, de la EURO 2024. Ilya Zabarnyi i-a transmis un mesaj superb lui „Il Luce”, înaintea duelului cu „tricolorii” de la turneul final din Germania.

Unul dintre foştii elevi ai lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev a amintit de ajutorul pe care l-a primit din partea tehnicianului român, chiar la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România.

Ilya Zabarnyi a transmis că Mircea Lucescu a fost primul antrenor pe care l-a avut în carieră, antrenor care l-a ajutat enorm de-a lungul timpului. Fundaşul ucrainean i-a mulţumit public lui „Il Luce”, pentru perioada în care l-a antrenat la Dinamo Kiev.

El a fost primul meu antrenor și aș vrea să îi mulțumesc. M-a ajutat mult în cariera mea.

Apreciez ce a făcut el, pentru lucrurile pe care mi le-a dat el”, a declarat Ilya Zabarnyi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România de la EURO 2024.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și