Închide meniul

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

Dan Roșu Publicat: 18 iunie 2024, 12:50

Reclamă
Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România - Ucraina 3-0

Radu Drăguşin, în meciul cu Ucraina - Getty Images

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0. Jurnaliştii l-au supranumit „patronul din apărare” pe jucătorul lui Tottenham, care a fost imperial în partida cu ucrainenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a câştigat toate duelurile avute în meciul cu Ucraina, recuperând trei mingi şi respingând 10 atacuri ale adversarilor. Fundaşul cumpărat de Spurs de la Genoa a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. România – Belgia se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe as.ro.

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0

„În cadrul naționalei României este dificil să evidențiezi un singur om. Radu Drăgușin a fost patron în apărare, în timp ce căpitanul Nicolae Stanciu a strălucit cu golul său. Jucătorul de bandă Dennis Man a fost, de asemenea, important cu cele două pase decisive.

Ucraina, care a fost foarte slabă, își ia adio de la victorie atunci când Marin și Drăguș măresc avantajul după pauză. După aceea, România a avut meciul complet sub control. Cei trei marcatori au un trecut în Jupiler Pro League.

Nicolae Stanciu s-a remarcat la Anderlecht, iar Răzvan Marin și Denis Drăguș au evoluat la Standard. În lot au mai fost încă 6 jucători care au evoluat în competiția belgiană”, au scris cei de la sporza.be.

Reclamă
Reclamă

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina

„Generaţia de Aur” a fost uimită de jocul spectaculos prestat de România în victoria cu Ucraina, 3-0, de la debutul la EURO 2024. După Hagi sau Răducioiu, a venit rândul lui Florin Prunea să vorbească în termeni laudativi despre performanţa uriaşă a tricolorilor.

România a învins o echipă mult mai bine cotată a Ucrainei. Stanciu, Marin şi Drăguş au marcat trei super-goluri, iar tricolorii sunt cotaţi acum cu şanse uriaşe pentru o calificare în optimile de finală.

„Florinel Coman a alergat în seara asta până nu a mai putut. După, când nu era acolo Dennis Man, era Drăguș. Jos pălăria în fața lor. Marius Marin, Răzvan Marin, două furnici, care au făcut lucruri excepționale.

Reclamă

Antrenamentele pe care Edi le-a făcut, cred că a încărcat exact cât a trebuit. Țineți cont că Burcă nu mai jucase de două luni. Am avut și șansă, că au fost două goluri de portar, dar după minutul 20, doar noi am contat chiar dacă nu am avut posesie.

Sunt două goluri de portar, dar asta nu le ia din merite băieților. Nu am văzut un stadion în Germania să fie făcute celebrele valuri de suporterii noștri. Lumea e alături de ei și jos pălăria în fața lor! Cred că românii au ieșit pe străzi peste tot: la Londra, la Paris, la București. Se poate orice în fotbal, am văzut ce a făcut Slovacia cu Belgia.

Dar important e să ne refacem, iar de mâine să fim la treabă. Edi sunt sigur că va pune presiune mare pe băieți și cred că vom mai avea de sărbătorit”, a spus fostul mare portar român, citat de digisport.ro.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:31

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

22:35

Mihai Pintilii a analizat adversarele FCSB-ului din Europa League! Verdictul antrenorului secund: „Sunt echipe puternice!”

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele 6 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla”
Citește și