Închide meniul

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

Dan Roșu Publicat: 18 iunie 2024, 10:08

Reclamă
„Generaţia de Aur, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor

"Generaţia de Aur", uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024

Bucuria jucătorilor României după golul marcat de Nicolae Stanciu, contra Ucrainei - Profimedia Images

„Generaţia de Aur” a fost uimită de jocul spectaculos prestat de România în victoria cu Ucraina, 3-0, de la debutul la EURO 2024. După Hagi sau Răducioiu, a venit rândul lui Florin Prunea să vorbească în termeni laudativi despre performanţa uriaşă a tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins o echipă mult mai bine cotată a Ucrainei. Stanciu, Marin şi Drăguş au marcat trei super-goluri, iar tricolorii sunt cotaţi acum cu şanse uriaşe pentru o calificare în optimile de finală.

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina

„Florinel Coman a alergat în seara asta până nu a mai putut. După, când nu era acolo Dennis Man, era Drăguș. Jos pălăria în fața lor. Marius Marin, Răzvan Marin, două furnici, care au făcut lucruri excepționale.

Antrenamentele pe care Edi le-a făcut, cred că a încărcat exact cât a trebuit. Țineți cont că Burcă nu mai jucase de două luni. Am avut și șansă, că au fost două goluri de portar, dar după minutul 20, doar noi am contat chiar dacă nu am avut posesie.

Sunt două goluri de portar, dar asta nu le ia din merite băieților. Nu am văzut un stadion în Germania să fie făcute celebrele valuri de suporterii noștri. Lumea e alături de ei și jos pălăria în fața lor! Cred că românii au ieșit pe străzi peste tot: la Londra, la Paris, la București. Se poate orice în fotbal, am văzut ce a făcut Slovacia cu Belgia.

Reclamă
Reclamă 4

Dar important e să ne refacem, iar de mâine să fim la treabă. Edi sunt sigur că va pune presiune mare pe băieți și cred că vom mai avea de sărbătorit”, a spus fostul mare portar român, citat de digisport.ro.

Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024

Jucătorii lui Edi Iordănescu au obţinut un succes senzaţional şi sunt pe primul loc în Grupa E. Tricolorii sunt la egalitate de puncte cu Slovacia, dar au golaveraj superior.

Au fost surprize uriaşe, care au dat peste cap calculele. Naţionala României a umilit Ucraina, iar marea favorită a grupei a cedat surprinzător. Belgia pierdut în faţa Slovaciei, într-un meci în care Romelu Lukaku a avut două goluri anulate cu VAR.

Reclamă

Imediat după finalul confruntării Belgia – Slovacia, scor 0-1, bookmakerii au stabilit cotele pentru calificarea în optimile de finală. Reprezentativa României este văzută cu cele mai mari şanse la accederea în fazele eliminatorii, pentru prima dată după 24 de ani. Tot atât timp trecuse şi de când tricolorii nu mai câştigaseră vreun meci la o ediţie de Campionat European.

Cotele actualizate, din Grupa E, la calificarea în optimile de finală

  • România – 1.10
  • Slovacia – 1.18
  • Belgia – 1.25
  • Ucraina – 2.65

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Joacă fiecare partidă ca și cum ar fi ult

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:24

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și