Închide meniul

„E foarte bun!” Selecționerul Ucrainei a dezvăluit de ce tricolor se teme înainte de meciul cu România!

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 18:05

Reclamă
„E foarte bun! Selecționerul Ucrainei a dezvăluit de ce tricolor se teme înainte de meciul cu România!

Selecționerul Ucrainei a dezvăluit de ce tricolor se teme înainte de meciul cu România!

Profimedia

Selecționerul Ucrainei a dezvăluit de ce tricolor se teme înainte de meciul cu România! Serghei Rebrov a vorbit despre selecționata lui Edi Iordănescu înainte de partida de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la EURO 2024 pe data de 17 iunie, la Munchen, împotriva Ucrainei. Partida se va juca de la ora 16:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Selecționerul Ucrainei a dezvăluit de ce tricolor se teme înainte de meciul cu România!

Serghei Rebrov a recunoscut, în cadrul unei conferințe de presă, că Nicolae Stanciu este tricolorul de care se teme înainte de meciul cu România.

De asemenea, selecționerul ucrainean a spus că la un turneu final nu sunt echipe slabe și este de oprere că jucătorii lui Edi Iordănescu sunt disciplinați și rapizi.

„Lumea spunea că România nu este o echipă foarte puternică, dar au jucat foarte bine în calificări. Stanciu este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult de el. Dar toată echipa este foarte bună, au jucători tineri care pot decide meciul cu ceea ce fac pe teren, sunt disciplinați.

Reclamă
Reclamă 4

Nu sunt echipe slabe la EURO, am văzut meciuri diferite ale României. Este echipa care înțelege ce pot să joace, sunt disciplinați, au jucători rapizi.

Am văzut atacanții, au experiență, am văzut individual ce fac”, a declarat selecționerul Ucrainei, citat de sport.ro.

Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024

Serghei Rebrov a anunţat faptul că Vitali Mykolenko nu s-a refăcut complet, după accidentarea suferită în amicalul cu Moldova, disputat înainte de EURO 2024. Fundaşul stânga de la Everton va rata astfel duelul cu România şi rămâne de văzut dacă va reveni în lotul Ucrainei pentru partidele cu Slovacia şi Belgia.

Reclamă

„Vitali continuă să lucreze. Problema sa nu se rezolvă într-o zi sau două. Cu siguranţă nu va juca mâine (n.r. contra României), dar să vedem cum evoluează. Sperăm cu toţii că va reveni în echipă cât de curând posibil”, a declafrat Serghei Rebrov, conform presei din Ucraina.

Vitali Mykolenko este un jucător de bază în naţionala Ucraina, bifând până în prezent 41 de meciuri. Fundaşul de 25 de ani evoluează la Everton din iarna lui 2022, atunci când englezii plăteau în schimbul său suma de 23,5 milioane de euro. În sezonul recent încheiat, Mykolenko a bifat 28 de meciuri în Premier League, reuşind să marcheze şi două goluri.

România va întâlni pentru a şasea oară în istorie Ucraina. Până în prezent, „tricolorii” au înregistrat două victorii, în meciurile directe, în timp ce celelalte trei partide au fost câştigate de ucraineni.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și