Închide meniul

OUT pentru meciul cu România! Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024! Anunţul oficial al selecţionerului

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 17:48

Reclamă
OUT pentru meciul cu România! Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024! Anunţul oficial al selecţionerului

OUT pentru meciul cu România | Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024

Naţionala Ucrainei, la începutul unui meci/ Profimedia

Vitali Mykolenko va fi OUT din lotul Ucrainei, pentru meciul cu România, din prima etapă a grupelor de la EURO 2024. Fundaşul de la Everton, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Rebrov, nu va putea evolua în duelul de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Ucraina, primul meci din Grupa E de la EURO 2024, se va disputa luni, de la ora 16:00, la Munchen, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

OUT pentru meciul cu România | Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024

Serghei Rebrov a anunţat faptul că Vitali Mykolenko nu s-a refăcut complet, după accidentarea suferită în amicalul cu Moldova, disputat înainte de EURO 2024. Fundaşul stânga de la Everton va rata astfel duelul cu România şi rămâne de văzut dacă va reveni în lotul Ucrainei pentru partidele cu Slovacia şi Belgia.

„Vitali continuă să lucreze. Problema sa nu se rezolvă într-o zi sau două. Cu siguranţă nu va juca mâine (n.r. contra României), dar să vedem cum evoluează. Sperăm cu toţii că va reveni în echipă cât de curând posibil”, a declafrat Serghei Rebrov, conform presei din Ucraina.

Vitali Mykolenko este un jucător de bază în naţionala Ucraina, bifând până în prezent 41 de meciuri. Fundaşul de 25 de ani evoluează la Everton din iarna lui 2022, atunci când englezii plăteau în schimbul său suma de 23,5 milioane de euro. În sezonul recent încheiat, Mykolenko a bifat 28 de meciuri în Premier League, reuşind să marcheze şi două goluri.

Reclamă
Reclamă 4

România va întâlni pentru a şasea oară în istorie Ucraina. Până în prezent, „tricolorii” au înregistrat două victorii, în meciurile directe, în timp ce celelalte trei partide au fost câştigate de ucraineni.

În celălalt meci al Grupei E, din care face parte România, se vor duela Belgia şi Slovacia. Partida se va disputa tot luni, de la ora 19:00.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina

Oleksandr Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Vedeta naționalei pregătite de Serghei Rebrov a vorbit despre primul duel de la EURO 2024.

Reclamă

Jucătorul lui Arsenal a transmis că naționala Ucrainei va trata România cu „mare respect”, dat fiind faptul că la un turneu final nu mai există selecționate „slabe”. De asemenea, Zinchenko a transmis să menționeze faptul că la un turneu final este foarte important primul meci și a spus că Ucraina va încerca să obțină un rezultat pozitiv.

„În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât și ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranță. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia și Belgia, cu mult respect.

Toată lumea înțelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv”, a spus jucătorul lui Arsenal, pentru uefa.com, citat de sport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și