Închide meniul

Edi Iordănescu, dorit de Panathinaikos! Șansele ca selecționerul să ajungă în Grecia! Omul care îl doreşte neapărat

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2024, 14:40

Reclamă
Edi Iordănescu, dorit de Panathinaikos! Șansele ca selecționerul să ajungă în Grecia! Omul care îl doreşte neapărat

Edi Iordănescu, mesaj pentru fani cu patru zile înainte de debutul României la EURO 2024

Edi Iordănescu, pe banca României - Hepta

Edi Iordănescu e dorit de Panathinaikos Atena! Aflat în plină pregătire pentru EURO 2024 cu echipa națională a României, selecționerul nu duce lipsă de oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, tehnicianul primei reprezentative este dorit de omul care se află în conducerea lui Panathinaikos. Este vorba despre aceeași persoană care, în trecut, a fost „șeful” celor de la AEK Atena.

Edi Iordănescu, dorit de Panathinaikos

Edi Iordănescu a fost dorit de AEK Atena, în trecut, iar acum conducătorul grec trage de selecționerul României să-l aducă la marea rivală. Conform informațiilor Antena Sport, șansele ca Edi Iordănescu să ajungă la Panathinaikos sunt infime.

Grecii își doresc să își pună antrenor în zilele următoare, ceea ce face imposibilă numirea lui Iordănescu, care va merge cu naționala la turneul final din Germania.

Selecționerul se află în discuții și cu FRF, pentru prelungirea contractului care expiră după EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

„(n.r. legat de contract) Nu cred că vă așteptați să vorbesc despre asta acum. Focusul este total către echipă. Hai să lăsăm timpul să răspundă, momentan ne concentrăm pe EURO”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Răzvan Burleanu negociază cu Edi Iordănescu

Pe de altă parte, Răzvan Burleanu a avut un discurs ferm despre negocierile cu Edi Iordănescu cu privire la semnarea unui nou contract. Preşedintele FRF a spus că obiectivul este ca Edi Iordănescu să semneze un nou contract până la plecarea la EURO.

„Sunt în acest obiectiv ca până la plecarea în Germania să semnăm acest contract. Au fost mai multe discuţii, sunt mai multe clauze noi în ceea ce priveşte durata, dar şi alte beneficii pentru că este un antrenor care a a avut succes. Mingea este în terenul lui, aştaptăm răspunsul şi acordul lui. Ceea ce pot să vă spun este că e un contract diferit, pe o perioadă mai lungă.

Reclamă

Perioada de contract, de 4 ani, nu a fost pusă sub semnul întrebării de Edi Iordănescu. Este un obiectiv pe care ni l-am asumat, şi noi şi el. Până la plecare să ştim dacă putem continua cu Edi şi după EURO. În acelaşi timp, suntem pregătiţi pentru orice. Am clarificat şi declaraţia cu privire la preluarea unui club european şi a spus că a fost scoasă din context„, a spus Răzvan Burleanu.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și