Închide meniul

Marius Marin, dezvăluiri tulburătoare după calificarea României la EURO 2024: „Mama a fost operată înaintea meciului cu Israel”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 8:25

Reclamă
Marius Marin, dezvăluiri tulburătoare după calificarea României la EURO 2024: „Mama a fost operată înaintea meciului cu Israel

Marius Marin, dezvăluiri tulburătoare după calificarea României la EURO 2024

Marius Marin, în timpul meciului România - Israel 1-1 - Profimedia Images

Marius Marin a făcut dezvăluiri cutremurătoare după calificarea României la EURO 2024. Fără a avea dorinţa să iasă în faţă, mijlocaşul Pisei a vorbit despre operaţia de cancer a mamei sale, ce a avut loc chiar înaintea duelului cu Israel (1-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 25 de ani cotat la 2 milioane de euro a fost chemat la toate acţiunile din aceste preliminarii pentru EURO 2024 şi a evoluat în şapte dintre cele 10 meciuri disputate de tricolori, care ne-au adus şi locul 1 în Grupa I.

Marius Marin, dezvăluiri tulburătoare după calificarea României la EURO 2024

„Meciul cu Israel, de la București. Am fost titular, am dat tot ce am avut mai bun în mine, cum o fac mereu… (tăcere). Mulți nici nu ne mai dădeau șanse după 1-1 cu Israel acasă. Pentru mine a fost cel mai greu faptul că nu ne-am apropiat încă de atunci calificarea, cu o victorie.

Vreau să dedic această calificare mamei mele! La meciul cu Israel din septembrie, de la București, mi-a fost foarte greu. Atunci am aflat că mama a fost operată de cancer. Eu am venit în țară, din Italia, direct la lot în septembrie, nu am mai trecut pe acasă. Am vorbit cu mama și tata doar la telefon…

Până la urmă, n-au putut să mai ascundă de mine, și au trebuit să recunoască. Mama mi-a zis, la telefon: am fost operată la Timișoara, sunt bine acum, trebuie să joci cu toată inima, luptă acolo cu frații tăi de la echipă pentru România și dă totul că așa mă faci mândră!

Reclamă

Am intrat ca un câine pe teren, așa fac mereu, dar atunci cu Israel și mai tare! Aveam și o leziune pe tendon, ce mai conta…. Am băgat 5-6 injecții în tendon și am jucat așa! Am dat totul! Am coborât în teren pentru echipa națională. Că orice mamă e cea mai mândră de băiatul ei când vede că el își face treaba până la capăt, mai ales când e vorba de România”, a spus Marius Marin, citat de prosport.ro.

Cota României la câştigarea trofeului

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia. Neînvinşi în campania de calificare, jucătorii lui Edi Iordănescu au reuşit să se claseze pe primul loc în Grupa I. Şi-au asigurat astfel prezenţa în urna a 2-a la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din Germania.

Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu aveau cota 150.00 înaintea meciului decisiv cu Israel. Nu s-a produs nicio modificare după succesul din Ungaria, datorat golurilor marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi. Totuşi, a ajuns în cădere liberă la finalul meciului cu Elveţia.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, tricolorii au cota 100.00 la ridicarea trofeului. Aceeaşi cotă o au şi Ungaria, Cehia, Scoţia şi Serbia.

Mari favorite ale bookmakerilor sunt Anglia lui Harry Kane şi Franţa lui Kylian Mbappe. Ţara gazdă a Europeanului, Germania, este a treia în top. Cu a patra şansă este văzută Portugalia lui Cristiano Ronaldo, iar campioana en-titre, Italia, are cota 12.00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și