Închide meniul

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

Dan Roșu Publicat: 24 iunie 2024, 14:06

Reclamă
Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat

Ucrainenii s-au uitat la Belgia - România 2-0 şi n-au fost surprinşi

Darius Olaru şi Kevin De Bruyne, într-un duel - Profimedia Images

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0, de la EURO 2024, şi nu au fost surprinşi de evoluţia spectaculoasă a „Dracilor Roşii”. Victoria belgienilor a adus echilibrul în Grupa E, cu o rundă rămasă de disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucrainenii sunt conştienţi că vor avea de lucru pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Belgia, ţinând cont că tricolorii le-au administrat o înfrângere la scor, înainte să fie învinşi de belgieni.

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi

”Victoria Belgiei în fața României? Da, ne-am uitat la meci, desigur. Toată lumea se gândea la acest rezultat, dar înțelegem că indiferent de modul în care joacă belgienii, totul depinde doar de noi. Ne pregătim și ne bazăm doar pe jocul nostru”, a spus Georgiy Sudakov, la conferinţa de presă.

Cu o rundă rămasă de disputat în Grupa E de la EURO 2024, fiecare echipă are trei puncte. Ucraina e sigură de calificare doar dacă o va învinge pe Belgia.

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri disputate nu s-a modificat prea mult.

Reclamă
Reclamă

Asta în situaţia în care, chiar dacă au pierdut cu Belgia (0-2), tricolorii au rămas pe locul 1 în Grupa E, înainte de meciurile programate în ultima rundă, Slovacia – România şi Belgia – Ucraina.

Pentru a fi la mâna ei, România are nevoie să nu piardă duelul cu Slovacia. Chiar şi în cazul unei înfrângeri, putem termina pe 3, dar vom depinde de rezultatele din celelalte meciuri din ultima rundă.

Acesta este motivul pentru care România are o cotă foarte mică de a ajunge în optimi, 1:13. Asta după ce, după prima rundă din Grupa E, tricolorii aveau o cotă de 1.10.

Reclamă

Belgia are cotă de 1.14 pentru a ieşi din grupe, în timp ce Slovacia are 1.22. Cea mai mare cotă o are Ucraina, 2.25.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și