Închide meniul

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

Publicat: 26 septembrie 2024, 23:32

Reclamă
„Absolut ridicol! Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

Radu Drăguşin a fost făcut praf după ce a fost eliminat în meciul Tottenham – Qarabag, din grupa Europa League

Radu Drăguşin a primit cartonaşul roşu / Profimediaimages

Radu Drăguşin a fost făcut praf după ce a fost eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag, din grupa principală a Europa League. Fundaşul român a avut un start de coşmar la chiar debutul său într-o competiţie majoră continentală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a făcut un fault din poziţie de ultim apărător, după ce tot el a gafat şi i-a permis lui Juninho să plece pe contraatac.

Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag

Arbitrul partidei nici nu a stat pe gânduri şi a scos cartonaşul roşu. Au fost consemnate contraperformanţe istorică pentru Drăguşin.

Radu Drăguşin a devenit primul jucător al lui Tottenham care este eliminat la debutul într-o competiţie europeană de acest nivel. Mai mult decât atât, a fost şi cel mai rapid fotbalist al lui Spurs eliminat într-un meci european.

Fanii lui Tottenham nu l-au iertat pe Drăguşin. El a primit multe injurii pe reţelele sociale. Au fost şi mulţi suporteri care au anunţat că nu îl mai vor în primul 11.

Reclamă
Reclamă

Drăguşin, acesta a fost un mod diabolic de a te apăra

Nu vreau să mai aud vreodată oameni care cer ca Drăguşin să joace în faţa lui Romero

Reclamă

Drăguşin, absolut ridicol!

Agentul lui Drăguşin vorbea despre el de parcă ar fi primul Maldini. Drăguşin este foarte slab!”

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag

Drăguşin a fost eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a primit o pasă de la colegul său din apărare, Micky van de Ven, dar a ezitat, iar Zoubir, jucătorul lui Qarabag, a sprintat şi a interceptat mingea.

Drăguşin a ezitat şi a ajuns ulterior să îl faulteze pe Zoubir din postura de ultim apărător. Centralul partidei nu a ezitat şi i-a arătat cartonaşul roşu românului.

Chiar dacă Drăguşin şi-a lăsat colegii în 10 oameni, Tottenham a reuşit să deschidă scorul în minutul 12. Brennan Johnson a înscris cu un şut perfect, la colţul lung, după o pasă a lui Solanke.

Drăguşin a ratat, astfel, o şansă importantă de a-i demonstra antrenorului Ange Postecoglou că merită să fie titular la Tottenham.

Fundaşul naţionalei are o concurenţă uriaşă la echipa din Premier League. Cuplul obişnuit de fundaşi centrali la Tottenham este format din argentinianul Cristian Romero, campion mondial cu Argentina, şi olandezul Micky van de Ven.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și