Închide meniul

„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 17:06

„Amintiri neplăcute. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal

Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"

Istvan Kovacs, în timpul meciului AC Milan - Borussia Dortmund, în UEFA Champions League / Profimedia

Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele. Arbitrul român va conduce joi seară partida retur dintre Villarreal şi Oympique Marseille, din optimile Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Centralul” din Carei a mai oficiat un meci european al formaţiei de pe Velodrome în acest sezon. În luna august, Olympique Marseille a fost eliminată de Panathinaikos, în turul 3 preliminar al UEFA Champions League. În partida tur a arbitrat Istvan Kovacs, iar arbitrul român i-a scos din sărite pe francezi.

Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”

Panathinaikos a câştigat atunci partida tur de pe teren propriu cu 1-0, iar deciziile românului nu au fost deloc pe placul francezilor. Pablo Longoria, preşedintele lui Marseille, a trimis şi o scrisoare la UEFA, pentru a se plânge de arbitrul român.

Cea mai controversată decizie a arbitrului român a fost eliminarea lui Geoffrey Kondogbia, căruia i-a arătat de două ori cartonaşul galben. În cele din urmă, Marseille a pierdut la loviturile de departajare calificarea în dubla cu Panathinaikos.

Fanii lui Marseille au reacţionat imediat şi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de decizia UEFA. Ei şi-au amintit de prestaţia antrenorului român, pe care au numit-o „catastrofală”. Cei de la RMC Sport au titrat: „Amintiri neplăcute pentru fanii lui Marseille”.

Reclamă

Cu toate acestea, delegarea lui Istvan Kovacs nu ar trebui să îi întristeze prea tare pe fanii lui Marseille, mai ales că echipa lor este cu un pas în sferturile de finală Europa League, după victoria din tur cu 4-0.

La meciul din Spania, Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce Andrei Chivulete va fi al patrulea oficial. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Horaţiu Feşnic.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs nu este singurul „central” român delegat de UEFA săptămâna aceasta. Radu Petrescu va arbtitra partida dintre Club Brugge şi Molde, în optimile de finală Conference League. Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu vor fi asistenţii săi, în timp ce Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu se vor afla în camera VAR.

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în timpul meciului Inter – Atletico Madrid. Analistul Radio Marca, Pavel Fernadez a atras atenţia unui aspect mai puţin întâlnit în fotbalul mondial.

Delegat la unul dintre cele mai tari meciuri din optimile Ligii Campionilor, Kovacs nu a ţinut cont de Legea 5 din regulamentu arbitrilor atunci când a ales să intre pe teren cu un lanţ la gât.

„Ce frumos este lanțul lui Istvan Kovacs…”, a fost mesajul lui Fernandez, pe reţelele de socializare. Reacţiile fanilor au fost împărţite, unii fiind de partea românului.

„Arbitrilor de centru și altor oficiali de pe teren le este interzis să poarte bijuterii sau orice tip de echipament electronic, inclusiv camere de filmat”, se arată în Legea 5.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și