Închide meniul

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2024, 8:24

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter - Atletico Madrid 1-0

Istvan Kovacs, în timpul meciului Inter - Atletico Madrid - Profimedia Images

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Analistul Radio Marca, Pavel Fernadez a atras atenţia unui aspect mai puţin întâlnit în fotbalul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delegat la unul dintre cele mai tari meciuri din optimile Ligii Campionilor, Kovacs nu a ţinut cont de Legea 5 din regulamentu arbitrilor atunci când a ales să intre pe teren cu un lanţ la gât.

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0

„Ce frumos este lanțul lui Istvan Kovacs…”, a fost mesajul lui Fernandez, pe reţelele de socializare. Reacţiile fanilor au fost împărţite, unii fiind de partea românului.

„Arbitrilor de centru și altor oficiali de pe teren le este interzis să poarte bijuterii sau orice tip de echipament electronic, inclusiv camere de filmat”, se arată în Legea 5.

Reclamă

Analistul Radio Marca a fost cu ochii pe arbitrajul românului pe toată durata partidei. Mai mult, acesta avusese un mesaj prin care îl făcea praf pe Istvan, chiar înaintea debutului partidei de pe Meazza.

„Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce meciul dintre Inter şi Atletico. Cu lipsă de judecată şi cu puţină personalitate, în Spania nu ar fi ajuns niciodată arbitru de top. Nu îmi aduc aminte de un meci în care să mă fi convins”, a scris Pavel Fernandez pe X.

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru

Centralul român a fost luat la țintă de fanii formației din Milano, încă din debutul partidei, în urma unei faze controversate ce a avut loc în careul lui Oblak.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 13 al duelului de pe Giuseppe Meazza, Inter a trimis balonul într-o zonă periculoasă, din careul spaniolilor. Lautaro Martinez a trimis un șut puternic, care s-a izbit de Axel Wittsel. Mai apoi, balonul a sărit în mâna lui Molina, însă Istvan Kovacs, care era aproape de fază, a decis să nu acorde o lovitură de la 11 metri.

De asemenea, nici oficialii din camera VAR, Marco Fritz din și Cătălin Popa nu au intervenit, așa că jocul a fost lăsat să continue. După această fază, fanii celor de la Inter au luat cu asalt rețelele de socializare și au oferit o serie de reacții dure:

„Penalty clar!” ; „VAR?” ; „Atletico VARdrid!” ; „E henț, cât se poate de clar!” ; „Arbitrul e plătit de Atletico!!”, au fost o parte din reacțiile dure, după ce românul nu a acordat o lovitură de la 11 metri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și