Închide meniul

Antrenorul lui Paksi, declarație uluitoare înainte de meciul cu Corvinul, după 0-4 în tur: „Echipa noastră este mai bună!”

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 17:23

Reclamă
Antrenorul lui Paksi, declarație uluitoare înainte de meciul cu Corvinul, după 0-4 în tur: „Echipa noastră este mai bună!

Antrenorul lui Paksi, declarație uluitoare înainte de meciul cu Corvinul, după 0-4 în tur

Colaj cu antrenorul lui Paksi și Corvinul / Profimedia

Antrenorul lui Paksi, Gyorgy Bognar, a făcut o declarație uluitoare înainte de meciul cu Corvinul, după 0-4 în tur. Chiar dacă echipa sa a fost făcută praf de români, tehnicianul este de părere că Paksi este formația mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul Hunedoara i-a făcut praf pe maghiari, în manșa tur, cu scorul de 4-0. Returul este programat joi, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Antrenorul lui Paksi, declarație uluitoare înainte de meciul cu Corvinul, după 0-4 în tur

Înainte de meciul retur cu echipa lui Florin Maxim, Bognar a uimit pe toată lumea și a transmis că echipa pe care o antrenează este mai bună ca cea a lui Florin Maxim.

Totodată, antrenorul formației din Ungaria a spus că Paksi merită să fie respectată, chiar dacă a fost învinsă cu 4-0 de o echipă din Liga a 2-a a României.

„Am primit o palmă săptămâna trecută. Trebuie să jucăm pentru a scăpa de acest sentiment. Cu siguranță vor fi una sau două schimbări în echipa de start. Aș fi mulțumit dacă am câștiga, și anume cu jocul pe care vreau să-l vad.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar și după 0-4, tot spun că echipa noastră este mai bună. Nu aș da-o niciodată pe Paksi pentru Corvinul, dar în același timp jocul adversarului din Paks merită respect”, a spus antrenorul maghiar, citat de nemzetisport.hu.

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1. Clubul a anunţat că Agenţia Naţională pentru Sport a emis „Certificatul de identitate sportivă” pentru „Asociaţia Club Sportiv FC Corvinul Hunedoara 1921”.

Este vorba despre o structură sportivă de drept privat ale cărei baze sunt puse de Primăria Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Judeţean Hunedoara, a precizat clubul, adăugând că îşi doreşte ca parcursul european actual să fie cât mai lung.

Reclamă

“Pentru cine nu ştie, Corvinul a obţinut licenţa UEFA din postura de club de drept public, statut care îi permite să joace în competiţiile europene, dar nu îi permite să promoveze în Liga I, din cauza unei prevederi a Legii Sportului emisă în 1998.

Imediat după ce vom încheia parcursul european (care, repetăm, ne dorim să fie cât mai lung), vom depune toate documentele necesare pentru a ne transforma în club de drept privat şi pentru a avea astfel drept de promovare în Liga I”, a precizat Corvinul pe pagina sa oficială de Facebook.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:24

„Nu sunt gras!” Jovan Markovic vrea să le închidă gura contestatarilor: „Îmi doresc să dau cel puţin 10 goluri!”

19:09

Elias Charalambous, anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia – FCSB!

18:40

Dusan Tadic s-a retras de la naționala Serbiei, după EURO 2024! Vedeta a făcut anunțul oficial

18:28

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul a postat prima imagine de la antrenamentul cu noua echipă

18:18

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB: „Vom juca cu cel mai bun 11!”

17:47

Dan Petrescu, noi lovituri la CFR Cluj! Neluțu Varga s-a înțeles cu 2 jucători, după ce a anunțat transferul lui Louis Munteanu

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și