Închide meniul

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi”

Alex Masgras Publicat: 19 iulie 2024, 11:30

Reclamă
Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: "E un avertisment pentru noi"

Corvinul Hunedoara / Profimedia

Antrenorul lui Rijeka este precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League. Câştigătoarea Cupei României s-a calificat în turul 2 preliminar Europa League, după ce a trecut de Paksi FC, vicecampioana Ungariei, cu scorul de 4-2 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul şi-a asigurat calificarea încă din tur, atunci când s-a impus cu 4-0, astfel încât nu a mai contat înfrângerea din returul de la Sibiu, câştigat de formaţia din Ungaria cu 2-0.

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi”

Pentru echipa lui Florin Maxim urmează dubla manşă cu Rijeka, vicecampioana din Croaţia. Meciurile cu Corvinul vor reprezenta primele dueluri oficiale ale sezonului pentru croaţi, care tocmai şi-au încheiat perioada de pregătire, în care au disputat mai multe meciuri amicale.

Zeljko Sopic, antrenorul celor de la Rijeka, este precaut înaintea dublei cu Corvinul şi spune că rezultatul obţinut de câştigătoarea Cupei României în meciul din Ungaria reprezintă un avertisment pentru echipa sa, chiar dacă este vorba despre o formaţie din eşalonul secund al fotbalului românesc:

„Nu va fi un meci uşor. Este o echipă experimentată, ştie ce face. Joacă în divizia secundă pentru că nu este un club privat, altfel ar fi fost în prima ligă. Rezultatul cu Paksi reprezintă un avertisment pentru noi. Nu e uşor să dai patru goluri. Eu cred că ne-am pregătit bine şi am încredere că putem merge mai departe”, a declarat Zeljko Sopic, antrenorul celor de la Rijeka, potrivit 24sata.hr.

Reclamă
Reclamă 4

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League!

Potrivit informațiilor oferite de site-ul uefa.com, fiecare formație care câștigă un tur preliminar încasează suma de 175.000 de euro. În total, suma va ajunge la 550.000 de euro, în cazul în care hunedorenii vor fi eliminați atât din Europa League, cât și din Conference League.

Astfel, Corvinul Hunedoara a dat o adevărată lovitură, având în vedere că această sumă este una uriașă, pentru un club de Liga a 2-a.

„Echipa de sub furnale” poate încasa mai mulți bani pe parcursul aventurii europene, însă suma finală depinde strict de performanțele pe care elevii lui Florin Maxim le vor avea în cadrul Europa sau Conference League.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:24

Jocurile Olimpice 2024 | Un australian şi-a amputat degetul pentru a ajunge la Paris: „Încă trebuie să mă obişnuiesc cu asta”

13:09

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să transfere un „tricolor”! Giovanni Becali a confirmat totul: „M-au sunat!”

12:50

VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05

12:49

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și