Închide meniul

Atmosferă de senzaţie înainte de Barcelona – Eintracht Frankfurt. 10.000 de fani ai nemţilor sunt la Camp Nou şi încearcă să îşi cumpere bilete. Xavi: „Cel mai important meci!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2022, 15:08

Atmosferă de senzaţie înainte de Barcelona – Eintracht Frankfurt. 10.000 de fani ai nemţilor sunt la Camp Nou şi încearcă să îşi cumpere bilete. Xavi: „Cel mai important meci!

Fanii lui Eintracht Frankfurt au făcut show la meciul tur cu Barcelona

Profimediaimages

Nebunie totală înainte de Barcelona – Eintracht Frankfurt. Capitala Cataloniei a fost luată cu asalt de suporterii grupării din Bundesliga care doresc să-şi vadă favoriţii în meciul cu echipa antrenată de Xavi, în returul sferturilor de finală ale Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema este, potrivit mundodeportivo.com, că numai 5.000 din cei 15.000 de fani ajunşi la Barcelona au bilete pentru duelul de pe Camp Nou, conform protocolului UEFA, care prevede rezervarea a cinci la sută din capacitatea stadionului pentru sporterii oaspeţi.

Nemţii au luat cu asalt stadionul Camp Nou înainte de Barcelona – Eintracht Frankfurt

Fanii lui Eintracht nu au ezitat să se îmbulzească, joi dimineaţă, la casele stadionului din Barcelona pentru a încerca să-şi procure bilete, anunţă news.ro.

Însă suporterii germani nu au voie să cumpere bilete, aşa cum Barca a anunţat marţi, pentru a evita prezenţa unor susţinători ai oaspeţilor printre cei ai gazdelor.

Reclamă

Fanii „vulturilor” au stat la coadă timp îndelungat pentru a încerca să îşi achiziţioneze bilete, neştiind probabil că Barca nu vinde decât pe Internet ultimele tichete rămase.

Casele de bilete vor fi deschise în ziua meciului, de la ora locală 17.00, dar numai pentru a rezolva eventuale probleme apărute în procesul vânzării tichetelor. Meciul este programat joi, de la ora 22.00. În tur, scorul a fost 1-1.

Ce a declarat Xavi înaintea meciului din Europa League

Xavi şi-a avertizat jucătorii la conferinţa de presă şi i-a anunţat că e nevoie de o organizare defensivă fără greşeală pentru a putea obţine calificarea.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să ne apărăm mai bine. Să fim mai atenţi, mai bine poziţionaţi şi să punem o presiune mai ridicată. Jucând acasă, cred că ne putem descurca mai bine. Ei au spus că este cel mai important joc din istoria lor. Şi pentru noi este la fel.

M-a surprins atmosfera de la meciul tur. Nu am fost niciodată pe acel stadion. Au fost foarte agresivi şi ostili cu noi. Vom încerca să răspundem cu aceeaşi monedă„, a dezvăluit Xavi la conferinţa de presă, potrivit marca.com.

În urmă cu o săptămână, Knauff a deschis scorul pentru Eintracht în minutul 48. Ferran Torres a restabilit egalitatea în minutul 66, din pasa lui De Jong.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și