Închide meniul

Basarab Panduru l-a făcut praf pe un jucător al roş-albaştrilor după Rangers – FCSB 4-0: „Atât poate, e lent”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2024, 9:04

Reclamă
Basarab Panduru l-a făcut praf pe un jucător al roş-albaştrilor după Rangers – FCSB 4-0: „Atât poate, e lent

Basarab Panduru l-a făcut praf pe un jucător al roş-albaştrilor după Rangers - FCSB 4-0

Basarab Panduru / captura orangesport.ro

Basarab Panduru l-a făcut praf pe un jucător al roş-albaştrilor după Rangers – FCSB 4-0. Fostul internaţional român l-a criticat pe Malcom Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Gigi Becali a fost vehement la adresa mijlocaşului, după seara de coşmar pe care a avut-o acesta în Scoţia. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că voia să îl schimbe, la pauză, pe Edjouma cu Chiricheş.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe un jucător al roş-albaştrilor după Rangers – FCSB 4-0: „Atât poate, e lent”

Staff-ul a insistat ca Radunovic să îl înlocuiască pe Pantea, iar schimbarea lui Edjouma s-a amânat. Ulterior, în minutul 60, Edjouma a fost şi el înlocuit, cu Musi.

”Ştim bine că ăsta este stilul lui Edjouma. Noi nu putem să îl facem pe Edjouma altceva. Că ăsta este Edjouma. Ăsta a fost de când a venit. Tot timpul ai avut impresia că dacă ar vrea mai mult ar fi un jucător de top. Ar fi un jucător mai bun. Atât poate. Noi credeam că el nu vrea. Nu, atât poate. Lent, mai puţină viteză, o fentă…”, a spus Basarab Panduru la primasport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Malcom Edjouma nu va mai evolua în derby-ul FCSB – Rapid, care se dispută duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali face „revoluţie” la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii”

Gigi Becali face „revoluţie” la echipă după umilinţa cu Rangers. Patronul de la FCSB a anunţat că nu mai puţin de 5 jucători nu vor mai fi pe teren la derby-ul cu Rapid. Pe lângă cei scoşi din echipă de Gigi Becali, şi Daniel Bîrligea va lipsi de la partida cu Rapid.

Gigi Becali a mai dezvăluit că ar fi vrut să facă o schimbare în partida cu Rangers. Mai exact, Becali a spus că ar fi vrut să îl schimbe pe Edjouma cu Vlad Chiricheş, însă staff-ul a insistat să intre Radunovic.

Îmi pare rău că am vrut să fac o schimbare, să intre Chiricheș în locul lui Edjouma și nu am făcut-o. Nu am mai fi luat 2 goluri așa. 

Reclamă

Ce să remedieze la meciul cu Rapid? Va fi altă echipă! Edjouma, Baba nu vor mai fi. Pantea, cine… Ștefănescu, Phelipe, sunt vreo 5 care nu vor mai fi pe teren”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox

La Glasgow, bucureştenii au făcut pressing, iar în minutul 2 Miculescu i-a furat mingea portarului scoţian Jack Butland şi a înscris. Arbitrul a fluierat fault în atac şi golul a fost anulat. În minutul 7 Târnovanu a respins şutul lui Raskin, dar trei minute mai târziu nu a mai putut face nimic la şutul lui Tom Lawrence, care a deschis scorul pentru scoţieni. Oaspeţii au replicat prin şutul lui Luis Phelipe din minutul 28, scos de sub bară de Butland. Însă gazdele au mai înscris o dată, în minutul 31, prin Vaclav Cerny. Acesta a şutat fulgerător şi Rangers, care a dominat prima repriză, a intrat cu avantaj de două goluri la cabine.

Cerny a completat seara de coşmar a românilor, cu golul de 3-0 marcat în minutul 55. Festivalul lui Rangers s-a încheiat cu golul lui Hamza Igmane. 4-0 în minutul 72, iar unica replică a roş-albaştrilor a fost şutul peste poartă a lui Alexandru Musi, din minutul 78. FCSB a pierdut la scor şi a evoluat slab în Scoţia, iar după trei etape ocupă locul 13 în clasamentul Ligii Europa.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:26

Ce au scris italienii despre Dennis Man, după ce a fost scos la pauză în Parma-Empoli. Nota primită de internaționalul român

15:22

Indiana Pacers – Philadelphia 76ers LIVE VIDEO (21:30, AntenaPLAY). Philadelphia, fără starul Joel Embiid

14:55

Eliminat de la Balonul de Aur! Unui jurnalist argentinian i s-a retras dreptul de a mai vota. „Şi-a pierdut toată credibilitatea”

14:51

Csikszereda – FCU Craiova 2-0. Oltenii, la cinci meciuri fără victorie

14:12

Cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid. Cristian Săpunaru, marele absent al rapidiştilor

14:00

PAOK Salonic – Heraklion LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY). Cu Răzvan Lucescu suspendat, campioana caută a şasea victorie

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 3 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu 4 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 5 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha 6 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa
Citește și