Închide meniul

Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2024, 0:24

Reclamă
Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii

Gigi Becali face revoluţie la echipă după umilinţa cu Rangers. Patronul de la FCSB a anunţat că numai puţin de 5 jucători nu vor mai fi pe teren la derby-ul cu Rapid

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali face revoluţie la echipă după umilinţa cu Rangers. Patronul de la FCSB a anunţat că numai puţin de 5 jucători nu vor mai fi pe teren la derby-ul cu Rapid. Pe lângă cei scoţi din echipă de Gigi Becali, şi Daniel Bîrligea va lipsi de la partida cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai dezvăluit că ar fi vrut să facă o schimbare în partida cu Rangers. Mai exact, Becali a spus că ar fi vrut să îl schimbe pe Edjouma cu Vlad Chiricheş, însă staff-ul a insistat să intre Radunovic.

Gigi Becali face revoluţie la echipă după  umilinţa cu Rangers

„Îmi pare rău că am vrut să fac o schimbare, să intre Chiricheș în loc de Edjouma și nu am făcut-o. Nu am mai fi luat 2 goluri așa. Așa am vrut la pauză. M-am mai consultat, am mai vorbit, am mai alea, ce să faci.. Da, că e bine să intre Radunovic. Așa a fost, nu e un meci care trebuie comentat. Am tras niște concluzii în meciul ăsta, dar nu pot să spun, e legat de niște jucători.

Nu vreau să spun, nu vreau să îi rănesc, și așa sunt ei acum supărați. Sunt unii jucători care nu pot juca în presiune. (n.r. despre caliifcare) Noi suntem acum pe loc de calificare. Atunci, noi suntem calificați! Dacă suntem pe 9, suntem calificați. Primele 8 sunt calificate direct.

Noi avem meci acasă acum, noi am jucat 2 meciuri în deplasare. Acum jucăm și noi acasă, va fi altceva. În fața suporterilor nu îți mai permiți să joci cu echipa a 2-a. O să vedeți, o să fie altceva. Ce să remedieze la meciul cu Rapid? Va fi altă echipă! Edjouma, Baba nu vor mai fi. Pantea, cine.. Ștefănescu, Phelipe, sunt vreo 5 care nu vor mai fi pe teren.

Reclamă
Reclamă

MM a fost cu ideea ca Mihai Popescu să joace în stânga. Dacă era validat golul s-ar fi schimbat lucrurile. După ne retrăgeam, puteam să rezistăm. Ăsta e gol valabil! Și arbitrul a recunoscut la pauză. Îmi pare rău, am fluierat mai devreme și nu am avut ce face„, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox

La Glasgow, bucureştenii au făcut pressing, iar în minutul 2 Miculescu i-a furat mingea portarului scoţian Jack Butland şi a înscris, dar arbitrul fluierase fault în atac şi golul a fost anulat. În minutul 7 Târnovanu a respins şutul lui Raskin, dar trei minute mai târziu nu a mai putu face nimic la şutul lui Tom Lawrence, care a deschis scorul pentru scoţieni. Oaspeţii au replicat prin şutul lui Luis Phelipe din minutul 28, scos de sub bară de Butland. Însă gazdele au mai înscris odată, în minutul 31, prin Vaclav Cerny, care a şutat fulgerător şi Rangers, care a dominat prima repriză, a intrat cu avantaj de două goluri la cabine.

Cerny a completat seara de coşmar a românilor, cu golul de 3-0 marcat în minutul 55, iar festivalul lui Rangers s-a încheiat cu golul lui Hamza Igmane. 4-0 în minutul 72, iar unica replica a roş-albaştrilor a fost şutul peste poartă a lui Alexandru Musi, din minutul 78. FCSB a pierdut la scor şi a evoluat slab în Scoţia, iar după trei etape ocupă locul 13 în clasamentul Ligii Europa..

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și