Închide meniul

„Călugării au trimis mingea în bară!” Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2024, 10:49

Reclamă
„Călugării au trimis mingea în bară! Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

Gigi Becali, la o biserică din Salonic/ AntenaSport

Adrian Porumboiu a oferit o declaraţie savuroasă, după ce FCSB a învins-o eroic pe PAOK, cu scorul de 1-0, în etapa a doua din grupa de Europa League. Fostul patron de la Vaslui consideră că cei patru calugări care l-au însoţit pe Gigi Becali la Salonic le-au purtat noroc roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă locul 4 în clasamentul din Europa League, după două etape disputate. Campioana are acelaşi golaveraj cu Tottenham, formaţia de pe locul al treilea.

Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

Adrian Porumboiu nu s-a putut abţine şi a transmis că se aştepta ca FCSB să o învingă pe PAOK, atunci când a văzut cine îl însoţeşte pe Gigi Becali la Salonic. Patru călguri au făcut deplasarea alături de FCSB, iar patronul campioanei a închiriat o biserică, în noaptea dinaintea partidei, pentru o slujbă în limba română.

Porumboiu a glumit şi a transmis că FCSB poate obţine victoria şi în următorul meci, cu Rangers, dacă Gigi Becali va fi însoţit de cinci călugări la meci. Acesta a adus aminte de ocazia uriaşă avută de PAOK, în finalul partidei de pe „Toumba”, mărturisind că tot călugării aduşi de Becali au „intervenit” şi aici.

„Nu mi-am făcut probleme. Când l-am văzut că iese cu 3 călugări și iese și cu al 4-lea, ce credeați că se putea întâmpla altceva decât noroc?

Reclamă
Reclamă

Dacă la următorul meci vine cu 5 călugări nu-i bate nimeni. A ieșit sfântul Dimitrie, bravo lui. Călugării au trimis mingea în bară, a mers conform dorinței lor”, a declarat Adrian Porumboiu, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK

Gigi Becali a făcut show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK. Patronul roş-albaştrilor a glumit iar că i-a învins atât pe Răzvan Lucescu, cât şi pe tatăl acestuia, Mircea Lucescu, ce a urmărit şi el partida din tribune.

Eu zic că văd mai bine (n.r. fotbalul) decât ei din moment ce i-am bătut pe amândoi (n.r. Mircea și Răzvan Lucescu).

Reclamă

Văd mai bine decât Mircea, nu l-am bătut pe el? I-am bătut pe amândoi. Bine, glumesc (n.r râde). Nu m-am întâlnit cu ei după meci”, a spus Gigi Becali pe aeroportul Otopeni, la revenirea în România.

Gigi Becali şi-a ales şi preferatul din meciul cu PAOK. Patronul roş-albaştrilor a spus care a fost jucătorul lui favorit din victoria cu PAOK, din Europa League: „Toată echipa a fost extraordinară. N-ai ce să alegi, pe ăla sau pe ăla. Bine, Bîrligea e ceva special”, a spus Gigi Becali la sosirea pe aeroportul Otopeni.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia fabuloasă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

12:52

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong! Rezultat remarcabil înregistrat de românce

12:17

VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă pentru supremaţie, în AntenaPLAY

11:55

Florin Prunea a făcut-o praf pe Rangers pentru cum s-a comportat cu Ianis Hagi: „Nu mă aşteptam! Cel mai jos nivel”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și