Închide meniul

Ce a făcut Jose Mourinho cu medalia pentru locul 2 obținută după finala Europa League, Roma – Sevilla

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2023, 7:31

Ce a făcut Jose Mourinho cu medalia pentru locul 2 obținută după finala Europa League, Roma – Sevilla

Ce a făcut Jose Mourinho cu medalia pentru locul 2 obținută după finala Europa League, Roma - Sevilla

Jose Mourinho, la festivitatea de premiere / Profimedia Images

Ce a făcut Jose Mourinho cu medalia pentru locul 2 primită la festivitatea de premiere a finalei Europa League nu a uimit pe nimeni, ținând cont de orgoliul portughezului care a pierdut prima sa finală europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La festivitatea de premiere ce a avut loc după finala dintre Roma și Sevilla, decisă la penalty-uri, The Special One a primit medalia de argint din partea organizatorilor, iar Mourinho nu a stat prea mult pe gânduri.

Ce a făcut Jose Mourinho cu medalia pentru locul 2

Mourinho a scos-o de la gât imediat și a aruncat-o în tribune, către un fan al echipei sale, care a fost în culmea fericirii, chiar dacă echipa sa a pierdut a doua finală consecutivă din Europa.

Tehnicianul lusitan a avut șansa de a câștiga șase trofee europene, din tot atâtea finale. AS Roma a fost învinsă la loviturile de departajare de trupa din Spania.

Reclamă

În ciuda finalei pierdute cu Sevilla, Jose Mourinho se poate lăuda cu un palmares incredibil. ”The Special One” și-a trecut în cont două trofee UEFA Champions League. Pe primul l-a cucerit în 2004, alături de Porto, după o finală cu Celtic. Ulterior, alături de Inter, în 2010, reușea să pună mâna pe un nou trofeu în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa, după un ultim act cu Bayern.

Jose Mourinho a câștigat două trofee Europa League

De asemenea, Jose Mourinho și-a trecut în cont și două trofee Europa League. Tehnicianul le-a dus spre succes pe Porto, în 2003, și pe Manchester United, în 2017.

Pe de altă parte, tehnicianul lusitan se poate mândri cu cel puțin un trofeu, în fiecare competiție europeană majoră, fiind primul tehnician care deține o astfel de performanță. Jose Mourinho a câștigat și Conference League, în sezonul trecut, alături de AS Roma.

Reclamă 4 / 0/3

FC Sevilla a învins AS Roma la lovituri de departajare

FC Sevilla a câştigat Europa League, învingând în finala disputată pe Puskas Arena din Budapesta echipa AS Roma, scor 5-2 în urma loviturilor de departajare. Pentru Sevilla este al şaptelea triumf în a doua competiţie continentală intercluburi, un record.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1. Au marcat Mancini ’55 (autogol) pentru Sevilla, respectiv Dybala ‘35 pentru Roma.

La lovituri de departajare, pentru FC Sevilla au marcat Ocampos, Lamela, Rakitic şi Montiel. AS Roma a marcat Cristante. Au ratat Mancini şi Ibanez.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și