Închide meniul

Ce au scris maghiarii după victoria incredibilă obţinută de Corvinul pe terenul lui Paksi: „A furat de oricâte ori a putut”

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2024, 22:53

Reclamă
Ce au scris maghiarii după victoria incredibilă obţinută de Corvinul pe terenul lui Paksi: „A furat de oricâte ori a putut

Ce au scris maghiarii după victoria incredibilă obţinută de Corvinul pe terenul lui Paksi: "A furat de oricâte ori a putut"

Corvinul Hunedoara / Profimedia

Iată ce au scris maghiarii după victoria incredibilă obţinută de Corvinul pe terenul lui Paksi. Câştigătoarea Cupei României s-a impus fără drept de apel în prima manşă a turului 1 preliminar din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Florin Maxim s-a impus cu 4-0, la capătul unui meci de vis pentru hunedoreni.

Ce au scris maghiarii după victoria incredibilă obţinută de Corvinul pe terenul lui Paksi: „A furat de oricâte ori a putut”

Imediat după victoria de excepţie a celor de la Corvinul Hunedoara, presa din Ungaria a reacţionat: „Şoc! Corvinul Hunedoara a câştigat cu o diferenţă de 4 goluri”, au titrat cei de la nemzetisport.hu, după care au acuzat arbitrajul norvegianului Aslan Muhammad Usman.

Ungurii au acuzat cartonaşul roşu pe care Balint Szabo l-a văzut după consultarea VAR, pentru o intrare dură asupra lui Hrezdac. Jucătorul celor de la Corvinul Hunedoara nu a mai putut continua partida:

„Corvinul a furat ori de câte ori a putut, Aslam Muhammad Usman, arbitru norvegian cu experiență, s-a dovedit a fi partener în asta, dar să nu fim nedrepți, Paksi a fost la ani lumină de cea mai bună formă a sa.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru că cei de la Corvinul au înscris golurile 3 şi 4, putem spune cu certitudine că ei vor merge mai departe. Cireaşa de pe tort a fost în prelungiri, atunci când arbitrul a dictat penalty pentru Paksi, dar după consultarea VAR, a decis să dicteze lovitură liberă”, a mai scris presa din Ungaria.

Dominik Szoboszlai, spectator de lux la Paksi FC – Corvinul Hunedoara

Dominik Szoboszlai a fost spectator de lux la Paksi FC – Corvinul Hunedoara, în prima manşă a turului 1 preliminar din Europa League.

Starul celor de la Liverpool a venit să urmărească duelul conaţionalilor săi de pe arena Fehervari, la aproximativ o oră şi jumătate de capitala Budapesta.

Reclamă

Dominik Szoboszlai joacă la Liverpool din vara anului trecut, iar „cormoranii” au plătit 70 de milioane de euro pentru transferul său de la Leipzig. În prezent, el este cotat la 75 de milioande de euro, potrivit transfermarkt.com.

Sezonul trecut, el a evoluat în 45 de meciuri în toate competiţiile pentru Liverpool, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 4 pase de gol.

Căpitan al naţionalei Ungariei, starul lui Liverpool a fost integralist în toate cele trei meciuri din faza grupelor şi a pasat decisiv în înfrângerea cu Elveţia, scor 1-3.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:56

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:43

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

22:17

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm”

22:03

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Ce l-a deranjat pe milionar: „Gata, la revedere”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și