Închide meniul

Ce nebunie! Ianis Hagi poate prinde lotul pentru finala Frankfurt – Rangers din Europa League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 13:00 / Actualizat: 12 mai 2022, 14:44

Ce nebunie! Ianis Hagi poate prinde lotul pentru finala Frankfurt – Rangers din Europa League

Scoțienii anunță că Ianis Hagi poate fi în lotul lui Rangers pentru finala Europa League

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / scottishdailyexpress.co.uk

Ianis Hagi (23 ani) poate prinde lotul pentru finala Frankfurt – Rangers din Europa League. Anunțul surprinzător a fost făcut de scoțienii de la scottishdailyexprees.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost accidentat în ianuarie și se preconiza faptul că va reveni pe teren abia la începutul stagiunii viitoare. Totuși, scoțienii speră la un miracol!

Ianis Hagi poate prinde lotul pentru finala Frankfurt – Rangers din Europa League

Ianis Hagi se antrenează la 60% din capacitate, iar sursa citată vine cu un scenariu surprinzător. Scoțienii anunță că fiul ”Regelui” poate prinde lotul pentru marea finală Frankfurt – Rangers.

Aceștia se bazează pe faptul că internaționalul român a fost surprins la o ședință foto a echipei în echipamentul pentru ultimul act de la Sevilla.

Tricoul pe care îl poartă Ianis Hagi este cel oficial pentru finala Europa League, iar scoțienii cred că mijlocașul român poate reveni mai rapid pe teren.

Reclamă

Ianis Hagi, prima reacţie după calificarea lui Rangers în finala Europa League

Ianis Hagi a avut primă reacţie după calificarea lui Rangers în finala Europa League. Internaţionalul român a fost pe stadionul Ibrox, alături de colegii săi, iar la final a fost în culmea fericirii. Acesta a transmis un mesaj emoţionant şi le-a transmis un mesaj rivalilor de la Frankfurt.

Echipa lui Giovanni van Bronckhorst a eliminat-o în semifinale pe RB Leipzig şi se va lupta în marea finală cu Frankfurt, care a trecut de West Ham.

„O noapte specială, de la tristeţea pierderii inimii şi sufletului vestiarului, la fericirea golului superb marcat de John. E Ibrox baby şi e diferit! Ne vedem la Sevilla”, a scris Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Frankfurt – Rangers, marea finală Europa League

Frankfurt – Rangers e marea finală Europa League! Nemții au invadat terenul de bucurie după calificare. Echipa lui Ianis Hagi are șansa să câștige primul trofeu european din istoria clubului în ultimul act de la Sevilla.

După ce a câștigat cu 2-1 la Londra, Frankfurt s-a impus și în returul cu West Ham, scor 1-0. Rafael Borre a marcat unicul gol al meciului, în minutul 26. Imediat după fluierul de start al partidei, fanii lui Frankfurt au invadat terenul și au sărbătorit calificarea echipei favorite în ultimul act al competiției.

Frankfurt le-a mai eliminat pe Betis și Barcelona. Eintracht a mai câștigat Cupa UEFA în 1980 și a jucat finala Cupei Campionilor Europeni în 1960.

Rangers, din nou într-o finală europeană

Rangers, care pierduse cu 0-1 în Germania, a reușit „comeback-ul” cu RB Leipzig, scor 3-1. Tavernier, Kamara și Lundstram au marcat golurile care au calificat echipa lui Ianis Hagi în finala de la Sevilla.

Rangers a fost ultima dată într-o finală în 2008, în Cupa UEFA. Atunci, scoțienii erau învinși cu 0-2 de Zenit Sankt Petersburg.

Cât costă recupararea lui Ianis Hagi

Rangers cheltuiește o avere cu recuperarea jucătorului român. Costurile pentru intervenția chirurgicală a lui Hagi Jr, suportate în întregime de Rangers, sunt estimate la 80.000 de euro, scrie playsport.ro.

După ce a fost operat, Rangers l-a trimis pe Ianis Hagi în Olanda, unde urmează un tratament în valoare de 25.000 de euro lunar, mai scrie sursa citată. Fiul Gică Hagi o are aproape și pe iubita lui, Elena, care îl ajută să treacă peste perioada dificilă. Și mama lui Ianis s-a dus în Olanda să-i fie alături fiului ei.

Reclamă

Dacă în Euroa s-a descurcat bine și fără Ianis Hagi, în campionat Rangers o duce rău. A ajuns la șase puncte în urma liderului Celtic și aproape și-a luat adio de la titlul de campioană în Scoția.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și