Închide meniul

Corvinul – Paksi FC, în turul 1 preliminar al Europa League! Câştigătoarea Cupei României joacă meciul retur la Hunedoara

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 15:51

Reclamă
Corvinul – Paksi FC, în turul 1 preliminar al Europa League! Câştigătoarea Cupei României joacă meciul retur la Hunedoara

Corvinul îşi află adversara din turul 1 preliminar al Europa League

Jucătorii Corvinului, după ce au câştigat Cupa României / Profimediaimages

Corvinul şi-a aflat adversara din turul 1 preliminar al Europa League. Câştigătoarea Cupei României trăieşte cu emoţii şi se pregăteşte acum pentru o „dublă” istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile se vor disputa luna viitoare. Manşa tur este programată pe 11 iulie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu.

Corvinul îşi află adversara din turul 1 preliminar al Europa League

Update 16.10: Corvinul Hunedoara se va duela cu Paksi FC (Ungaria)! Meciul retur dintre Corvinul şi vicecampioana Ungariei se va disputa la Hunedoara.

Update 16.00: A început tragerea la sorţi!

Reclamă
Reclamă 4

Echipa liga secundă a României nu face parte din urna capilor de serie. Iată lista posibilelor adversare ale Corvinului Hunedoara.

Urna caplor de serie:

Sheriff Tiraspol (Moldova)
NK Maribor (Slovenia)
Tobol Kustanai (Kazahstan)
Wisla Cracovia (Polonia)
Pafos FC (Cipru)
Paksi FC (Ungaria)

Reclamă

Una echipelor care nu sunt capi de serie:

IF Elfsborg (Suedia)
Botev Plovdiv (Bulgaria)
Zira FK (Azerbaidjan)
MFK Ruzomberok (Slovacia)
KF Llapi (Kosov)

Până să îşi înceapă traseul european, Corvinul se va lupta cu FCSB pentru Supercupa României. Meicul este programat joi, 4 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua.

În cazul în care pierde meciul din primul tur preliminar al Europa League, trupa lui Florin Maxim va juca în turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1

Jucătorul transferat de Corvinul este Florin Iacob, fostul portar al celor de la UTA Arad. Acesta s-a despărțit în această vară de echipa lui Mircea Rednic și a ajuns la Hunedoara din postura de jucător liber de contract.

Florin Iacob este noul jucător al Corvinului! Fostul portar şi căpitan al UTA-ei se va alătura lotului corvinist în cantonamentul de la Rogla, la câteva zile după ce s-a despărţit de “Bătrâna Doamnă”.

În vârstă de 30 de ani, goalkeeper-ul originar din Braşov a petrecut aproape cinci ani la Arad, devenind, treptat, unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albilor, prestaţiile sale ducând şi la convocarea la echipa naţională.

El are la activ promovarea în primul eşalon cu gruparea arădeană, petrecând apoi patru sezoane consecutive între buturile acesteia. De altfel, doar în stagiunea precedentă, el a apărta poarta roş-albilor în 31 de rânduri, în campionat şi Cupă.

În vara lui 2021, când selecţioner al naţionalei era Mirel Rădoi, Florin Iacob a fost convocat pentru „dubla” amicală cu Georgia (1-2) şi Anglia (0-1).

În cariera sa, Florin Iacob a mai trecut pe la FC Braşov, Unirea Tărlungeni, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureş, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

Bun venit, Florin! Multă baftă în poarta Corvinului!”, au anunțat oficialii hunedoreni, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și