Închide meniul

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1! O nouă lovitură reușită de echipa lui Florin Maxim

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 18:08

Reclamă
Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1! O nouă lovitură reușită de echipa lui Florin Maxim

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1!

Hepta

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1! Oficialii câștigătoarei Cupei României au continuat campania de mercato cu o nouă mutare de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Hunedoara se pregătește pentru preliminariile Europa League, iar acum a mai realizat un transfer surprinzător.

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1!

Jucătorul transferat de Corvinul este Florin Iacob, fostul portar al celor de la UTA Arad. Acesta s-a despărțit în această vară de echipa lui Mircea Rednic și a ajuns la Hunedoara din postura de jucător liber de contract.

„Florin Iacob este noul jucător al Corvinului! Fostul portar şi căpitan al UTA-ei se va alătura lotului corvinist în cantonamentul de la Rogla, la câteva zile după ce s-a despărţit de “Bătrâna Doamnă”.

În vârstă de 30 de ani, goalkeeper-ul originar din Braşov a petrecut aproape cinci ani la Arad, devenind, treptat, unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albilor, prestaţiile sale ducând şi la convocarea la echipa naţională.

Reclamă
Reclamă 4

El are la activ promovarea în primul eşalon cu gruparea arădeană, petrecând apoi patru sezoane consecutive între buturile acesteia. De altfel, doar în stagiunea precedentă, el a apărta poarta roş-albilor în 31 de rânduri, în campionat şi Cupă.

În vara lui 2021, când selecţioner al naţionalei era Mirel Rădoi, Florin Iacob a fost convocat pentru „dubla” amicală cu Georgia (1-2) şi Anglia (0-1).

În cariera sa, Florin Iacob a mai trecut pe la FC Braşov, Unirea Tărlungeni, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureş, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

Reclamă

Bun venit, Florin! Multă baftă în poarta Corvinului!”, au anunțat oficialii hunedoreni, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cât costă biletele pentru Supercupa României, FCSB – Corvinul Hunedoara, de pe stadionul „Steaua”!

Campioana României, FCSB, şi câştigătoarea Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara, vor lupta pentru trofeu joi, 4 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua.

Biletele vor fi disponibile pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, preţul acestora fiind de 30 lei la peluze, respectiv 50 lei la tribune, notează news.ro.

Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 1 si 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de mail înregistrată.

FCSB a câștigat titlul în stagiunea de Liga 1 care tocmai s-a încheiat, în timp ce Corvinul Hunedoara este deținătoarea Cupei. Astfel, sezonul va începe mai repede pentru cele două formații, care vor lupta și pentru calificarea în cupele europene.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:16

VideoImagini emoţionante cu David Popovici, după aurul cucerit la 100m liber! Imnul României a răsunat la Belgrad

20:50

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie: „Nu mă aşteptam”

20:50

Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus a doua victorie a gazdelor la turneul final

20:46

„Avantajul nostru!” Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

20:26

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la CE de natație! Al 3-lea timp din istorie

20:19

VideoCe urmează pentru David Popovici după aurul cucerit la 100m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și