Închide meniul

Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League. Şi Kira Hagi a fost în tribună la Frankfurt – Rangers. „Frustarea” fiului lui Gică Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2022, 11:05

Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League. Şi Kira Hagi a fost în tribună la Frankfurt – Rangers. „Frustarea fiului lui Gică Hagi

Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League. A fost în tribună la Eintracht - Rangers

Ianis Hagi, prezent la finala Europa League / Colaj Profimedia

Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League. Accidentat, internaţionalul român nu a putut să îşi ajute coechipierii în Eintracht Frankfurt – Rangers, scor 1-1 (5-4 d.l.d.). A privit meciul din tribunele stadionului Ramon Sanchez Pizjuan, care s-au dovedit a fi neîncăpătoare dată fiind cererea uriaşă de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul „Regelui” a stat în mijlocul fanilor lui Rangers şi a făcut mai multe poze cu aceştia. Din păcate pentru el, nu s-a putut bucura la final şi a ratat medalia de campion. Şapte meciuri a jucat mijlocaşul de 23 de ani în această ediţie din Europa League şi a marcat un gol.

Ianis Hagi, alături de fani

Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League

În tribunele arenei din Sevilla a fost prezentă şi sora lui Ianis Hagi, Kira Hagi. Aceasta a postat un filmuleţ cu atmosfera făcută de fanii grupării din Glasgow. Clipul a fost distribuit şi de Ianis.

Kira Hagi, prezentă la finala Europa League

Întotdeauna e puțină frustrare dar, în același timp, nu poți fi mai fericit pentru colegii tăi, pentru echipă, pentru toți cei implicați în acest club. Cred că fiecare și-a jucat rolul său în această poveste.

Eu mi-am făcut rolul în faza grupelor. Sunt foarte fericit că, după ce m-am accidentat, echipa a jucat foarte bine în Europa și a reușit să ajungă în postura de a scrie istorie pentru acest club„, a declarat Ianis Hagi cu scurt timp înaintea fluierului de start din finala Europa League.

Reclamă

Van Bronckhorst, prima reacţie după ce Rangers a pierdut finala Europa League

Antrenorul Giovanni Van Bronckhorst a calalogat drept dureroasă înfrângerea suferită de formaţia lui, Glasgow Rangers, în finala Ligii Europa, cu Eintracht Frankfurt, după loviturile de departajare, anunţă news.ro.

„La penaltiuri este o loterie şi nu a fost seara noastră. Nu mă pot plânge, jucătorii mei au dat totul astăzi. Dacă joci multe finale importante, atunci când le câştigi vei avea amintiri care vor rămâne pentru totdeauna, dar când pierzi te va durea foarte mult. Eu am pierdut o finală de Cupa Mondială. Trebuie să mergem mai departe. Avem un meci important sâmbătă, iar în sezonul următor trebuie să o luăm de la capăt„, a declarat Van Bronckhorst, potrivit BBC.

Reclamă 4 / 0/3

Rangers are şansa de a încheia sezonul cu un trofeu de consolare, urmând a întâlni sâmbătă, pe Hampden Park, pe Hearts, în finala Cupei Scoţiei.

Este un meci care vine repede pentru Rangers, după căldura istovitoare de la Sevilla şi după ce a jucat deja 65 de meciuri în acest sezon.

Nu va fi uşor să îi pregătim pe jucători, pentru că suntem răniţi şi dezamăgiţi. Am făcut-o de câteva ori, să jucăm cu o recuperare scurtă, de două zile. Mâine (n.r. – joi), zburăm acasă şi avem doar o zi pentru a ne pregăti. Nu va fi uşor, dar vom fi pregătiţi pentru sâmbătă şi vom încerca să încheiem sezonul cu un trofeu„, a adăugat tehnicianul olandez.

Formaţia Eintracht Frankfurt a câştigat ediţia 2021/2022 a Ligii Europa, învingând în finala de pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan din Sevilla, miercuri seară, în urma loviturilor de departajare, echipa Glasgow Rangers, scor 6-5 (1-1).

La finalul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Borre ’69 pentru Frankfurt şi Aribo ’57 pentru Rangers. La lovituri de departajare, Frankfurt a marcat prin Lenz, Hrustic, Kamada, Kostic şi Borre. Pentru Rangers au înscris Tavernier, Davis, Arfield, Roofe. A ratat Ramsey.

Recomandări
  • Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League. A avut-o alături pe Kira Hagi
  • Interviu spectaculos cu Alex Bourceanu. Emisiunea poate fi urmărită şi pe www.as.ro/live

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și