Închide meniul

Decizia luată de Jose Mourinho, după suspendarea primită de la UEFA: „Voi renunţa să mai iau parte la acest grup”

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2023, 8:35

Reclamă
Decizia luată de Jose Mourinho, după suspendarea primită de la UEFA: „Voi renunţa să mai iau parte la acest grup

Decizia luată de Jose Mourinho, după suspendarea primită de la UEFA

Jose Mourinho, în timpul finalei Europa League / Hepta

Decizia luată de Jose Mourinho, după suspendarea primită de la UEFA. Antrenorul lui AS Roma a primit o suspendare de patru etape după finala Europa League de la Budapesta, pierdută de italieni în faţa celor de la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tabăra celor de la AS Roma a acuzat dur arbitrajul, în frunte cu Jose Mourinho, care s-a dus la finalul meciului să îi ceară socoteală centralului Anthony Taylor. Arbitrul englez a avut de suferit şi a doua zi, atunci când a trecut cu greu printre suporterii italieni în aeroportul din Budapesta.

Decizia luată de Jose Mourinho, după suspendarea primită de la UEFA: „Voi renunţa să mai iau parte la acest grup”

După aceste incidente, Jose Mourinho a primit patru etape de suspendare. Din cauza pedepsei dictate de UEFA, Mourinho a decis să renunţe la poziţia sa din cadrul Consiliului de Fotbal al UEFA prin intermediul unei scrisori adresate lui Zvonimir Boban:

„Dragă domnule Boban, vă mulţumesc pentru invitaţia oferită de a fi în continuare membru al Consiliului de Fotbal al UEFA, dar regret să vă informez că voi renunţa să mai iau parte la acest grup.

Principiile în care am crezut cu tărie atunci când m-am alăturat nu mai sunt valabile şi mă simt obligat să iau această decizie. Vă rog să îi comunicaţi decizia mea şi preşedintelui Aleksander Ceferin”, este scrisoarea trimisă de Jose Mourinho, potrivit romapress.net.

Reclamă

Pe lângă suspendarea primită de Jose Mourinho, care nu va putea sta pe bancă la următoarele patru partide din cupele europene, AS Roma a fost amendată cu 50.000 de euro şi va juca un meci în cupele europene fără spectatori din cauza comportamentului fanilor de la finala Europa League de la Budapesta.

AS Roma a pierdut dramatic finala Europa League, cu Sevilla. Italienii au fost învinşi la loviturile de departajare, scorul după cele 90 de minute, şi după minutele de prelungiri, fiind de 1-1.

Jose Mourinho i-a așteptat pe arbitri în parcarea stadionului și a început să înjure

Jose Mourinho i-a așteptat pe arbitri după finala Europa League dintre Roma și Sevilla în parcarea stadionului. Antrenorul capitolinilor nu a acceptat cum se cuvine prima finală europeană pierdută în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a aruncat unui fan medalia de vicecampion, Mourinho i-a așteptat pe arbitrii partidei în parcarea subterană a stadionului Puskas Arena pentru a le reproșa, înjurând, modul în care au condus partida.

”E o rușine (n.r. – it`s a fu..ing disgrace). Până și Rosetti (n.r. – șeful arbitrilor de la UEFA) a spus că nu a fost penalty”, a spus Mourinho, care apoi a continuat să înjure și să îi felicite ironic pe oficiali.

Mourinho a făcut referire la penalty-ul oferit inițial de Anthony Taylor, după căderea lui Lucas Ocampos. După ce a fost chemat de VAR, englezul s-a răzgândit. Jose a protestat vehement și în timpul jocului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și