Închide meniul

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2024, 21:54

Reclamă
Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

Denis Drăguş, în timpul unui meci la Trabzonspor / Profimedia Images

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Rapid Viena a învins-o cu 2-0 pe Trabzonspor în retur, după ce în tur formaţia austriacă a câştigat cu 1-0, în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Austriecii au marcat în minutul 77, prin Matthias Seidl, şi în minutul 87, prin Christoph Lang. Turcii au evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 85, atunci când Pedro Malheiro a văzut cartonaşul roşu.

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

Flashscore.ro l-a notat cu 6 pe Denis Drăguş pentru prestaţia lui din returul cu Rapid Viena. Atacantul a fost pe teren tot meciul, dar nu a reuşit să marcheze.

Denis Drăguş şi Trabzonspor vor continua în Conference League după eliminarea din Europa League. Pentru a continua în cupele europene, Trabzonspor trebuie să treacă de play-off-ul din Conference League.

Denis Drăguş a jucat cu Rapid Viena al cincilea meci al său în tricoul lui Trabzonspor. El a marcat un gol până acum pentru echipa turcă, în meciul de pe teren propriu cu echipa slovacă Ruzomberok, din turul 2 preliminar al Europa League.

Reclamă
Reclamă 4

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor!

Denis Drăguş şi-a setat obiectivele, după ce a fost prezentat ca noul jucător al lui Trabzonspor. Atacantul naţionalei îşi doreşte să câştige cât mai multe trofee, la noua echipă.

Denis Drăguş a fost transferat în această vară de Trabzonspor, de la Standard Liege. Atacantul a evoluat, sub formă de împrumut, la Gaziantep, în sezonul trecut, astfel că îşi va continua aventura în prima ligă din Turcia.

Atacantul naţionalei le-a mulţumit fanilor pentru primirea de care a avut parte la Trabzonspor, echipă unde va purta numărul 70, număr pe care l-a purtat şi la Gaziantep.

Reclamă

„Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la transferul meu și pentru primirea călduroasă pe care am primit-o. Sunt foarte fericit.

Fanii noștri m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi. Sunt conștient de cât de mare este pasiunea lor. Vreau să le întorc această dragoste având un sezon bun. Vreau să câștig trofee aici”, a declarat Denis Drăguş, conform site-ului oficial al clubului.

Şi vice-preşedintele lui Trabzonspor a oferit declaraţii despre transferul lui Denis Drăguş. Acesta a transmis că are mari aşteptări de la internaţionalul român.

„Dragus este un jucător de la care avem așteptări mari. Sperăm să petrecem sezoane bune împreună. Îi spun bun venit din nou la Trabzonspor. Sper că va fi foarte fericit aici”, a declarat şi vice-preşedintele lui Trabzonspor, Yahya Karahasa.

„Alibec și Budescu, pistol cu apă” Cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș

Chiar dacă a dezvăluit că Denis Drăguș face parte din familia sa, Marius Șumudică nu s-a ascuns și a spus că i-a fost dificil să lucreze cu atacantul. Fostul antrenor de la Gaziantep a transmis și cum a reușit să îl convingă pe acesta să vină de la Standard Liege la Gaziantep.

Mi-a fost foarte greu să lucrez cu el. Alibec și Budescu au fost pistol cu apă pe lângă el. Am reușit să scot de la el maximum.

Are o personalitate diferită, îi intri greu la suflet. Îi spuneam astăzi ceva și mâine făcea altceva. Chiar dacă intram în conflict cu alți jucători, făceam orice sacrificiu pentru el. Îl iubesc.

La mine și 5 meciuri dacă joci slab, în al 6-lea tot pe tine te joc. Asta i-am spus și l-am convins să vină la Gaziantep”, a spus Marius Șumudică.

 

 

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 EXCLUSIVSingura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!” Data limită până când poate pleca de la FCSB
Citește și