Închide meniul

„Dezamăgitor!” Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB! Mesaj dur despre echipa lui Răzvan Lucescu: „Un adevărat șoc”

Alex Ioniță Publicat: 4 octombrie 2024, 9:00

Reclamă
„Dezamăgitor! Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB! Mesaj dur despre echipa lui Răzvan Lucescu: „Un adevărat șoc

Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB!

Colaj cu Răzvan Lucescu și meciul PAOK - FCSB / Profimedia

Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB! Presa elenă nu a avut milă de echipa lui Răzvan Lucescu, după partida care a contat pentru etapa a 2-a a grupei principale din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas în 10 oameni pe „Toumba” după eliminarea lui Darius Olaru, din minutul 56. Totuși, jucătorii lui PAOK nu au profitat de avantajul unui om în plus pe teren, iar campioana României a plecat de la Salonic cu cele 3 puncte.

Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB!

După meci, gazzetta.gr a analizat jocul echipei lui Răzvan Lucescu și a venit cu un verdict dur. Jurnaliștii greci au transmis faptul că PAOK nu ar fi marcat nici dacă meciul ar mai fi ținut încă 2 ore și că echipa lui Lucescu are o mare problemă legată de fazele ofensive.

”PAOK: Disperare în fața propriilor suporteri

O noapte șocantă pentru PAOK, jucătorii au fost certați cu poarta și au arătat extrem de dezamăgitor. Un mare zero pentru jucătorii lui Lucescu, care, aparent, au ajuns într-un punct în care văd poarta mult mai mică decât este de fapt.

Reclamă
Reclamă

Este clar că echipa lui Lucescu nu ar fi marcat nici dacă ar mai fi jucat două ore. PAOK nu poate marca simplu, Lucescu știa asta deja, dar nu a rezolvat problema nici anul ăsta. Nu a fost niciun jucător cu o personalitate de marcator, nu au avut instinctul ăsta.

Au ajuns de 27 de ori la poartă, au jucat 108 minute, au avut 13 cornere și, totuși, întreg stadionul și, din păcate, și jucătorii lui PAOK, de la un anumit punct, au știu că nu pot”, a notat sursa menționată anterior.

De asemenea, și sportal.gr a venit cu un mesaj despre prestația lui PAOK. Singurul cuvânt folosit de jurnaliștii publicației, prin care au descris jocul echipei din Salonic, a fost: „dezamăgitor”. „Înfrângere-șoc”, a notat și Iefimerida.

Reclamă

După meciul cu FCSB, PAOK a ajuns la 3 înfrângeri la rând. Echipa din Salonic a mai fost învinsă de rivala Aris, scor 0-1, în campionat, meci care s-a văzut LIVE în AntenaPLAY, dar și de Galatasaray, scor 1-3, în prima etapă din Europa League.

Răzvan Lucescu s-a prăbușit emoțional după PAOK – FCSB 0-1

Răzvan Lucescu s-a prăbușit emoțional după meciul PAOK – FCSB, scor 0-1, din grupa principală a Europa League. Antrenorul de pe banca grecilor a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă.

PAOK a ajuns la trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile, după ce a pierdut şi în faţa campioanei României. Daniel Bîrligea a înscris singurul gol în minutul 45+8. Chiar dacă au jucat în superioritate numerică încă din minutul 55, jucătorii lui PAOK nu au reuşit să îl învingă pe Târnovanu. În prelungiri s-a opus bara!

Fost antrenor al Rapidului, Răzvan Lucescu a izbucnit la finalul meciului. Totul după ce a fost întrebat de rivalitatea avută, de-a lungul carierei, cu FCSB.

„De ce trebuie să discutați despre rivalitate? În România, mereu se încearcă să se creeze ură și dușmani. Mie nu-mi pasă! Eu acum sunt în Grecia, la PAOK. De ce trebuie să creați voi ură mereu?

Am încercat mereu să fiu echilibrat și calm. Băieți, treziți-vă! Mereu oferiți oamenilor din România numai ură și știri negative”, a declarat Răzvan Lucescu.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și