Închide meniul

„E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2024, 10:15

Reclamă
„E aglomeraţie mare Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz

Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz

Mihai Stoica / Profimedia Images

Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz este una îmbucurătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a precizat că roş-albaştrii au toţi jucătorii valizi pentru returul cu LASK Linz. Doar Dawa va lipsi, el fiind suspendat.

„E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz

Crețu are o ușoară lovitură la coapsă, dar nu are probleme și va juca joi. Am avut toți jucătorii, s-au antrenat normal și Musi, și Baeten, și Luis Phelipe. E aglomerație mare la antrenamente.

Avem și un tânăr jucător al cărui nume nu-l pronunț. Sper să fie cel mai tânăr debutant din istoria noastră. E un copil care… așteptăm să facă 16 ani ca să debuteze.

N-are nicio legătură situația pe care o avem în campionat și care este una alarmantă cu ceea ce se întâmplă în cupele europene. Până acum, în cupele europene am fost foarte bine, puteam să fim chiar extraordinar”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

Mihai Stoica a făcut un anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Oficialul campioanei a vorbit deschis despre fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali.

Patronul de la FCSB l-a atacat pe fundaș, după evoluția acestuia din înfrângerea cu Hermannstadt. Mihai Stoica a dezvăluit că Vlad Chiricheș ar putea redeveni titular la FCSB, în cazul în care va avea evoluții bune.

Cuplul de fundași centrali care s-a impus în sezonul ăsta este Dawa-Ngezana. Dacă Vlad Chiricheș are evoluții bune, se poate regândi cuplul de fundași centrali.

Reclamă

În play-off-ul sezonului trecut a avut evoluții remarcabile și n-am luat gol. Acum, ăsta e cuplul deocamdată. Ce se va întâmpla joi vom vedea pentru că Dawa este suspendat. Chiricheș trebuie să joace bine, la nivelul din play-off”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

Gigi Becali a spus ce lovitură financiară reuşeşte dacă FCSB trece de LASK Linz

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care o va încasa în acest sezon FCSB dacă va reuşi să treacă de LASK Linz. Dacă reuşeşte să îl vândă şi pe Darius Olaru, Becali va avea încasări de 30 de milioane de euro. Roş-albaştrii l-au vândut deja pe Florinel Coman la Al-Gharafa, pentru 5.250.000 de euro. Becali a transmis chiar că FCSB va încasa un milion de euro în plus fiindcă Al-Gharafa nu a trimis banii pentru Coman în termenul stabilit.

Dacă mă calific în Europa League, mai iau de acolo… și cu banii pe Coman și cu banii pe Olaru, păi eu iau vreo 30 de milioane cu totul. Cu televiziunile, cu sponsori…, iau vreo 30 de milioane. Noi nu cheltuim 30 de milioane, cheltuim 10-12”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB are deja asigurată prezenţa în grupele unei competiţii europene. Dacă va reuşi să o elimine pe LASK Linz, campioana României va evolua în grupele Europa League. Dacă nu, FCSB va juca în grupele Conference League.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

LIVE TEXTFC Voluntari – Dinamo 0-0. „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și