Închide meniul

„E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2024, 8:11

Reclamă
„E un fenomen! Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB

Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica este uluit de Corvinul Hunedoara, după remiza cu Rijeka. Câştigătoarea Cupei României continuă parcursul extraordinar din cupele europene, după calificarea entuziasmantă în faţa vicecampioanei din Ungaria, Paksi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima manşă a turului 2 preliminar Europa League, echipa lui Florin Maxim a remizat la Sibiu cu Rijeka, vicecampioana Croaţiei, scor 0-0.

„E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB

După meciul de la Sibiu, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, s-a declarat uimit nu doar de rezultatele obţinute de câştigătoarea Cupei României, ci şi de jocul practicat de elevii lui Florin Maxim.

De asemenea, printre remarcaţii lui Mihai Stoica din timpul meciului cu Rijeka se numără şi Alexandru Neacşa, căpitanul celor de la Corvinul Hunedoara:

„Este incredibil. Greu de crezut. Nu neapărat rezultatele pe care le face, ci jocul pe care îl prestează. Acum mă uitam la meci şi îl vedeam pe Neacşa, care a jucat fundaş stânga. Căpitanul lor, decarul, care a jucat fundaş stângă în victoria aia halucinantă cu 4-0.

Reclamă
Reclamă 4

Acum, venea din partea dreaptă şi a avut ocazie. A avut o ocazie Corvinul şi a fost o echipă vie până în ultimele minute. E un fenomen”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa

Florin Maxim a avut un discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa. Formaţia din Liga 2 a obţinut o remiză cu vicecampioana Croaţiei.

Covinul a remizat cu Rijeka pe teren propriu, scor 0-0, şi ca juca cu calificarea pe masă în returul din Croaţia. Florin Maxim, antrenorul Corvinului, s-a enervat când a fost întrebat de ce nu a fost titular un jucător.

Reclamă

„Era un meci așa cum ne așteptam. I-am întâlnit în primul lor meci al sezonului. Știam că Rijeka e foarte agresivă de la mijloc în sus și s-a adeverit. Per ansamblu, prima repriză cred că a fost a noastră, a doua a fost puțin echilibrată. I-am băgat în joc la două faze când trebuia să gândim diferit fazele. A fost o minge la Manolache și una la Fane. Un meci echilibrat cu două echipe bune, care au jucat fotbal. Păstrăm șansele pentru calificare.

De ce a fost Marius Lupu rezervă? Doar la noi se pun întrebările acestea. Hai să vă spun. Rijeka are câte 3 jucători pe poziție și încă 10 juniori născuți 2006-2007. Paksi avea la fel, câte 3 jucători pe aceeași poziție. Din considerente tactice am gândit jocul în funcție de adversari. Doar la noi sunt titulari de drept și trebuie să joace”, a spus Florin Maxim la finalul partidei cu Rijeka.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:01

Suedia – Norvegia 32-28. Prima surpriză la Jocurile Olimpice 2024

10:00

Naţionala României de fotbal, mesaj pentru tricolorii de la Jocurile Olimpice 2024: „Să aveţi şi voi parte de momente de neuitat”

9:33

Starul lui Maribor, verdict după victoria cu Universitatea Craiova! Cum a caracterizat echipa lui Costel Gâlcă: „Ştiam asta”

9:03

Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: „Nici nu mi-a trecut prin minte”. Ce variantă a scos din calcul

8:59

Presiune pe David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice 2024

8:47

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali e un norocos la tragerile la sorţi. „Cum să cazi cu Virtus? Sumele trag la Palat”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și