Închide meniul

Eliminarea Barcelonei din Europa League a lăsat urme adânci! Xavi: ”Te simți ‘jefuit’ acasă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2022, 17:24

Eliminarea Barcelonei din Europa League a lăsat urme adânci! Xavi: ”Te simți jefuit acasă!”

Xavi este antrenorul Barcelonei

Profimedia

Barcelona a fost eliminată de Eintracht Frankfurt din sferturile UEFA Europa League. Xavi, antrenorul catalanilor, încă nu înțelege cum germanii au avut în jur de 30.000 de fani la meciul retur de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eintracht Frankfurt a câștigat cu 3-2 meciul retur cu Barcelona, de pe Camp Nou, din sferturile UEFA Europa League. Nemții s-au calificat în semifinale, după 4-3 la general, iar la final au sărbătorit alături de aproximativ 30.000 de fani veniți în Spania.

Xavi nu și-a revenit după eliminarea din Europa League

”Este dificil. Am fost eliminați din Europa League. Ne așteptam să câștigăm și să ajungem direct în grupele UEFA Champions League. E o lovitură. Am pierdut mingea mai mult ca niciodată.

Nu ne-am simțit ca și cum am jucat pe teren propriu. Te simți ”jefuit” acasă. Totul a început prost. Apoi, pedeapsa. A fost o noapte neagră din toate punctele de vedere. A început și s-a terminat prost. Ștergem și facem un cont nou”, a transmis Xavi la conferința de presă a meciului cu Cadiz, citat de Marca.

Barcelona, eliminată de Frankfurt din Europa League

Trupa lui Xavi a fost complet „anihilată” în prima repriză de Frankfurt, care venea după 5 meciuri fără victorie în toate competițiile. Germanii s-au trezit și au reușit un meci fabulos pe Camp Nou,

Reclamă

Frankfurt a deschis scorul în minutul 4, prin Filip Kostic, din penalty. Eric Garcia a comis un fault în propriul careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Sârbul și-a asumat responsabilitatea și l-a învins pe Ter Stegen.

Rafael Borre a dublat avantajul germanilor în minutul 36, cu un gol magistral. Servit de același Kostic, mijlocașul columbian a trimis un șut fabulos de la 20 de metri, în vinclul porții. Kostic a bifat dubla în minutul 67, cu un șut la firul ierbii, la colțul lung.

S-au arătat 9 minute de prelungire de la margine, iar catalanii au sperat până la final și au marcat de două ori. Mai întâi prin Sergio Busquets în minutul 90+1, apoi prin Memphis Depay, din penalty, în minutul 90+11. Dar n-a fost îndeajuns pentru ca trupa lui Xavi să evite eliminarea. S-a încheiat 4-3, la general, pentru Frankfurt, care a reușit o performanță extraordinară.

Reclamă 4 / 0/3

În semifinale, formația germană va da piept cu West Ham. Londonezii au eliminat Lyon în sferturi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și