Închide meniul

Barcelona – Frankfurt 2-3 | Xavi, complet dezamăgit după eliminarea din Europa League: “Atmosfera nu ne-a ajutat deloc”. Antrenorul catalanilor, furios din cauza celor 30.000 de fani germani de pe Camp Nou: “Parcă era o finală! Clubul va investiga”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 aprilie 2022, 1:01

Barcelona – Frankfurt 2-3 | Xavi, complet dezamăgit după eliminarea din Europa League: “Atmosfera nu ne-a ajutat deloc”. Antrenorul catalanilor, furios din cauza celor 30.000 de fani germani de pe Camp Nou: “Parcă era o finală! Clubul va investiga”

Xavi a răbufnit înainte de Barcelona - Valencia

Xavi, în timpul unui interviu/ Profimedia

Xavi a oferit prima reacție după meciul uluitor de pe Camp Nou. Barcelona a fost eliminată de Eintracht Frankfurt din sferturile UEFA Europa League. Antrenorul catalanilor nu înțelege cum germanii au avut în jur de 30.000 de fani la meciul retur de pe Camp Nou. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eintracht Frankfurt a câștigat cu 3-2 meciul retur cu Barcelona, de pe Camp Nou, din sferturile UEFA Europa League. Nemții s-au calificat în semifinale, după 4-3 la general, iar la final au sărbătorit alături de miile de fani veniți în Spania.

Barcelona – Frankfurt 2-3 | Xavi, complet debusolat după eliminarea din Europa League

Aproximativ 30.000 de suporteri germani au fost prezenți în tribunele de pe Camp Nou, iar Xavi a dezvăluit la final că nu înțelege cum s-a întâmplat așa ceva. Antrenorul catalanilor s-a arătat extrem de dezamăgit pentru eliminarea din Europa League, spunând că atmosfera nu i-a ajutat deloc pe jucătorii săi.

Xavi a fost complet nemulțumit de jocul Barcelonei și a recunoscut că Frankfurt merita să se califice.

“Nu am jucat ca în meciurile anterioare. Este o mare dezamăgire. Am fost afectați de acel penalty (n.r. – al lui Frankfurt, din minutul 4). I-am felicitat pe cei de la Frankfurt, meritau să se califice. Atmosfera nu ne-a ajutat deloc. A fost ca și când am fi jucat o finală, iar stadionul a fost împărțit în două de fanii echipelor.

Reclamă

Mă așteptam să văd 70.000 sau 80.000 de fani ai Barcelonei, dar nu s-a întâmplat așa. Clubul va trebui să investigheze ce s-a întâmplat. Vom vedea ce se va întâmpla cu Pedri, sunt vești proaste (n.r. – despre accidentare). Trebuie să aducem fanii înapoi și să luptăm în continuare, începând de luni.”, a spus Xavi, la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona, eliminată de Frankfurt! Nemții au învins cu 3-2 pe Camp Nou și s-au calificat în semifinalele Europa League

Trupa lui Xavi a fost complet „anihilată” în prima repriză de Frankfurt, care venea după 5 meciuri fără victorie în toate competițiile. Germanii s-au trezit și au reușit un meci fabulos pe Camp Nou,

Frankfurt a deschis scorul în minutul 4, prin Filip Kostic, din penalty. Eric Garcia a comis un fault în propriul careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Sârbul și-a asumat responsabilitatea și l-a învins pe Ter Stegen.

Rafael Borre a dublat avantajul germanilor în minutul 36, cu un gol magistral. Servit de același Kostic, mijlocașul columbian a trimis un șut fabulos de la 20 de metri, în vinclul porții. Kostic a bifat dubla în minutul 67, cu un șut la firul ierbii, la colțul lung.

S-au arătat 9 minute de prelungire de la margine, iar catalanii au sperat până la final și au marcat de două ori. Mai întâi prin Sergio Busquets în minutul 90+1, apoi prin Memphis Depay, din penalty, în minutul 90+11. Dar n-a fost îndeajuns pentru ca trupa lui Xavi să evite eliminarea. S-a încheiat 4-3, la general, pentru Frankfurt, care a reușit o performanță extraordinară.

În semifinale, formația germană va da piept cu West Ham. Londonezii au eliminat Lyon în sferturi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și