Închide meniul

Elveţia – România LIVE TEXT | Motivul uluitor pentru care Andrei Borza a ratat convocarea la naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2023, 22:28

Reclamă
Elveţia – România LIVE TEXT | Motivul uluitor pentru care Andrei Borza a ratat convocarea la naţională

Transferul lui Andrei Borza la Rapid a intrat pe ultima sută de metri

Andrei Borza, în tricoul Farului / Profimediaimages

Elveţia – România LIVE TEXT | Motivul uluitor pentru care Andrei Borza a ratat convocarea la naţionala de seniori a României a fost explicat de Edi Iordănescu. Chiar vârsta l-a încurcat pe fundaşul stânga care a contribuit decisiv la titlul câştigat de Farul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României are probleme în defensivă, după ce s-a „rupt” şi Mario Camora. Borza putea fi o soluţie pentru meciul cu Elveţia, dar tânărul de 17 ani mai are de aşteptat până să îşi îndeplinească visul.

Motivul uluitor pentru care Andrei Borza a ratat convocarea la naţionala României

Fără Mario Camora, care s-a accidentat în Kosovo, şi cu Raul Opruţ incert, Edi Iordănescu poate fi nevoit să improvizeze cu Deian Sorescu. L-a adus de urgenţă la echipă şi pe Valentin Ţicu, fundaşul Petrolului. Selecţionerul a recunoscut că Borza nu a fost o soluţie din cauza unor probleme logistice.

Din start l-am exclus pe Borza. A fost o problemă de procedură. E minor, avea avion la 7 dimineața, ne trebuia un notar, părinții lui erau la Constanța și el avea nevoie de un însoțitor.

L-am luat pe Țicu pentru că, spre deosebire de alte variante, el era în cantonament. Alții erau în vacanță, nu am vrut să aduc jucători din vacanță”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Andrei Borza a fost un jucător de bază la Farul, în sezonul în care constănţenii au devenit campioni în Liga 1. A jucat în 36 de meciuri şi a reuşit 3 goluri şi 3 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 1 milion de euro.

Borza a stârnit interesul mai multor granzi ai Europei. Farul ar fi primit deja o ofertă de 2,3 milioane de euro din Premier League, de la Fulham. Gică Hagi vrea mult mai mulţi bani pentru puştiul minune.

Elveţia – România va fi luni seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Convocare de urgenţă înainte de Elveţia – România

Valentin Ţicu, fundaşul celor de la Petrolul Ploieşti, a fost convocat de urgenţă la echipa naţională pentru meciul cu Elveţia.

Mario Camora s-a accidentat în meciul cu Kosovo, iar Edi Iordănescu a decis să aducă întăriri pe postul de fundaş stânga. Anunţul convocării lui Ţicu a fost făcut de FRF.

Edi Iordănescu a apelat la Valentin Ţicu, după ce Andrei Raţiu, Mario Camora şi Raul Opruţ au acuzat probleme medicale. Valentin Ţicu se afla la Mogoşoaia, în cantonamentul echipei României U21 care se pregăteşte pentru EURO U21.

Având în vedere că trei fundași laterali acuză probleme medicale, Andrei Rațiu, Mario Camora și Raul Opruț, iar șansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveția sunt minime, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională pe Valentin Țicu. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se află în cantonamentul de la Mogoșoaia, acolo unde România U21 se pregătește pentru EURO U21. Țicu se va alătura lotului mâine, la Zurich, acolo unde vor ajunge și tricolorii în jurul prânzului”, a anunţat frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și