Închide meniul

Andrei Borza, dorit de o echipă din Premier League! Anunţul presei din Anglia despre puştiul-minune al lui Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 21:28

Reclamă
Andrei Borza, dorit de o echipă din Premier League! Anunţul presei din Anglia despre puştiul-minune al lui Gică Hagi

Daniel Niculae a confirmat transferul lui Andrei Borza la Rapid

Andrei Borza, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Andrei Borza este dorit de o echipă din Premier League! Presa din Anglia a făcut anunţul, şi notează faptul că puştiul-minune crescut de Gică Hagi la Farul este ofertat de către Fulham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Borza are 17 ani şi a fost un jucător de bază la Farul, în sezonul în care constănţenii au devenit campioni în Liga 1.

Andrei Borza, dorit de o echipă din Premier League

Conform thesun.co.uk, Fulham ar fi făcut o ofertă deja pentru Andrei Borza. Oficialii trupei din Premier League sunt dispuşi să ofere aproximativ 2,3 milione de euro în schimbul fundaşului de 17 ani.

De asemenea, sursa citată mai sus notează faptul că Borza este monitorizat de câteva luni de către scouterii lui Fulham. Trupa din Premier League nu este singura care a pus ochii pe fundaşul de 17 ani. Şi PSV vrea să-l transfere pe Borza, după cum anunţă presa din Anglia.

Astfel, Fulham, echipă care a încheiat sezonul de Premier League pe locul 10, va avea competiţie serioasă dacă va vrea să-l transfere pe Andrei Borza. Olandezii de la PSV au încheiat sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Feyenoord.

Reclamă

În cazul în care se va realiza transferul la Fulham, cotidianul The Sun mai notează faptul că englezii îl vor împrumuta pe Andrei Borza la o echipă din primele cinci ligi din Europa, unde ar putea creşte evoluând constant.

Andrei Borza este cotat la 400.000 de euro, pe site-urile de specialitate. Fundaşul stânga de 17 ani a bifat 36 de meciuri la Farul, în acest sezon, reuşind să marcheze trei goluri, şi să ofere tot atâtea assist-uri.

Borza a fost crescut la Academia lui Gică Hagi, iar contractul său cu Farul va expria în 2026.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, despre ofertele pentru jucătorii lui

Gică Hagi a oferit o declaraţie fabuloasă despre ofertele pentru jucătorii lui. „Regele” a subliniat că nu a luat încă nicio decizie în privinţa transferului lui Grameni.

„Când faci bine, toată lumea te dorește, toată lumea te vrea. Clar că pentru jucătorii care au făcut bine vor veni și aceste lucruri, dar suntem liniștiți în privința asta. Neliniștea mea este că trebuie să găsesc jucători care să fie pentru nivelul următor.

Foarte bine. Sunt curtați. Ca femeia, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată. Când faci bine și arăți bine, de ce nu? Fiecare poate să își spună părerea.

Noi o să analizăm totul și la un moment dat o să luăm deciziile care sunt mai bune. Grameni are oferte și e căutat. Nu am dat un răspuns, ce e clar este că existe oferte. Ei au făcut un lucru profesional 100% și noi o să ne comportăm la fel”, a declarat Gică Hagi în conferinţa de dinainte de meciul CFR Cluj – Farul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și