Închide meniul

Erik ten Hag a răbufnit după gafele de proporţii făcute de Maguire şi De Gea în Sevilla – Manchester United 3-0: „Inacceptabil!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2023, 9:01

Erik ten Hag a răbufnit după gafele de proporţii făcute de Maguire şi De Gea în Sevilla – Manchester United 3-0: „Inacceptabil!

Erik ten Hag a răbufnit după gafele de proporţii făcute de Maguire şi De Gea în Sevilla - Manchester United 3-0

Erik ten Hag, în timpul meciului din Europa League / Profimediaimages

Erik ten Hag a răbufnit după gafele de proporţii făcute de Harry Maguire şi David De Gea în Sevilla – Manchester United, scor 3-0, din manşa retur a sferturilor de finală UEFA Conference League. Gruparea din Premier League a fost eliminată din competiţie cu 2-5 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Maguire a devenit ţinta ironiilor pe reţelele sociale. Fundaşul central al lui United a făcut o eroare de proporţii. A cerut mingea de la De Gea şi s-a încurcat. En Nesyri a intrat în posesia mingii şi a deschis scorul, în minutul 8, pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Erik ten Hag a răbufnit după gafele de proporţii făcute de Maguire şi De Gea în Sevilla – Manchester United 3-0

Şi David de Gea a făcut o gafă de proporţii, în minutul 81. A ieşit din careu şi a încercat să degajeze o minge, dar a ratat şi i-a pus balonul „pe tavă” lui En Nesyri, care a reuşit „dubla”.

Reclamă

Trebuie să recunoaştem că ne-am dezamăgit fanii. Dacă vrei să câştigi trofee şi să ai succes, ai nevoie de caracter. În acest meci nu am fost suficient de buni, asta e evident! Nu ne-am ridicat la nivelul care se cere la o echipă ca Manchester United.

Trebuie să recunosc, acesta este adevărul. Este inacceptabil! Trebuie să începem jocurile mai bine, cu mai multă dorinţă. Trebuie să fim mai buni şi nu este vorba despre abilităţile de a juca, ci de caracter! E nevoie de mai multă dorinţă şi pasiune. Nu se poate aşa, este inacceptabil!

A fost o oportunitate grozavă de a câştiga ceva. Trebuie să ne învinovăţim!„, a declarat Erik ten Hag, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul olandez i-a luat apărarea lui De Gea, care a fost criticat în termeni duri de fanii „diavolilor”. Aceştia i-au cerut să plece de urgenţă de pe Old Trafford.

Este unul dintre portarii care are printre cele mai multe meciuri fără gol primit din Premier League. Asta arată că este un goalkeeper foarte capabil„, a precizat managerul lui Manchester United.

Sevilla s-a impus pe teren propriu graţie golurilor marcate de En Nesyri, în minutele 8 şi 81, de Bade, în minutul 47.

S-au stabilit semifinalele din Europa League şi Conference League

S-au stabilit semifinalele din Europa League şi Conference League! Juventus – Sevilla este cel mai tare duel din „careul de aşi” din Europa League, în timp ce în cealaltă competiţie europeană, West Ham, principala favorită, se va lupta cu AZ Alkmaar în semifinale.

„Bătrâna Doamnă” a trecut de Sporting în sferturi, după 1-0 în tur, şi 1-1 în returul din Lisabona.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta AS Roma şi Bayern Leverkusen. Trupa lui Jose Mourinho a obținut biletele pentru „careul de ași” după o victorie dramatică cu Feyenoord, în returul de pe Olimpico.

Pentru a-şi asigura locul în penultimul act, Bayern Leverkusen a trecut de Royale Union. Trupa din Bundesliga a câştigat cu 2-0 returul, după 0-0 în tur.

Reclamă

De cealaltă parte, AZ Alkmaar o va înfrunta pe West Ham în penultimul act din Conference League, în timp ce în cealaltă semifinală se vor întâlni Fiorentina şi Basel.

Semifinalele din Europa League:

AS Roma – Bayern Leverkusen
Juventus – Sevilla
Semifinalele din Conference League:

West Ham – AZ Alkmaar
Fiorentina – Basel

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și