Închide meniul

S-au stabilit semifinalele din Europa League şi Conference League! Juventus – Sevilla, cel mai tare duel

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 aprilie 2023, 0:59

S-au stabilit semifinalele din Europa League şi Conference League! Juventus – Sevilla, cel mai tare duel

S-au stabilit semifinalele din Europa League şi Conference League

Trofeul Europa League/ Profimedia

S-au stabilit semifinalele din Europa League şi Conference League! Juventus – Sevilla este cel mai tare duel din „careul de aşi” din Europa League, în timp ce în cealaltă competiţie europeană, West Ham, principala favorită, se va lupta cu AZ Alkmaar în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sevilla a produs marea surpriză din sferturile Europa League, şi a eliminat-o pe Manchester United, cea considerată favorita competiţiei.

S-au stabilit semifinalele din Europa League şi Conference League

Sevilla a învins-o cu scorul de 3-0 pe Manchester United, în returul din Spania. După ce în manşa tur a fost egal, scor 2-2, andaluzii revenind de la scorul de 2-0 pentru englezi, în retur, trupa lui Erik ten Hag nu a avut nicio şansă.

Sevilla s-a impus graţie golurilor marcate de En Nesyri, în minutele 8 şi 81, de Bade, în minutul 47.

Ibericii o vor înfrunta pe Juventus în penultimul act al competiţiei. „Bătrâna Doamnă” a trecut de Sporting în sferturi, după 1-0 în tur, şi 1-1 în returul din Lisabona.

Reclamă

În cealaltă semifinală se vor înfrunta AS Roma şi Bayern Leverkusen. Trupa lui Jose Mourinho a obținut biletele pentru „careul de ași” după o victorie dramatică cu Feyenoord, în returul de pe Olimpico.

Pentru a-şi asigura locul în penultimul act, Bayern Leverkusen a trecut de Royale Union. Trupa din Bundesliga a câştigat cu 2-0 returul, după 0-0 în tur.

De cealaltă parte, AZ Alkmaar o va înfrunta pe West Ham în penultimul act din Conference League, în timp ce în cealaltă semifinală se vor întâlni Fiorentina şi Basel.

Reclamă 4 / 0/3

Semifinalele din Europa League:

  • AS Roma – Bayern Leverkusen
  • Juventus – Sevilla

Semifinalele din Conference League:

  • West Ham – AZ Alkmaar
  • Fiorentina – Basel

Juventus şi-a primit înapoi cele 15 puncte din Serie A

Juventus şi-a primit înapoi cele 15 puncte! Presa din Italia a făcut anunţul răsunător, după ce s-a judecat apelul făcut de clubul torinez. Lupta pentru locurile de UEFA Champions League s-a încins în Serie A, după ce „Bătrâna Doamnă” şi-a recăpătat punctele.

Penalizarea de 15 puncte impusă clubului Juventus a fost suspendată de Colegiul de Garanţie al Comitetului Olimpic Italian (Coni), care a considerat că sancţiunea ar trebui „reevaluată”.

Cazul lui Juventus a fost judecat joi, la Comitetul Olimpic Italian. Clubul a avut astfel câştig de cauză, anunţă cotidianul Gazzetta dello Sport.

După ce şi-a primit înapoi cele 15 puncte, Juventus a urcat pe locul trei în Serie A, având în prezent 59 de puncte. Astfel, lupta pentru un loc care să asigure prezenţa în grupele UEFA Champions League s-a încins. AS Roma este la trei puncte distanţă de „Bătrâna Doamnă”, iar AC Milan şi Inter rămân, pentru moment, înafara top 4 al clasamentului din Italia.

O nouă decizia în acest caz urmează să fie luată de Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal.

Reclamă

Foştii conducători de la Juventus au fost implicaţi într-un scandal colosal de fraudă în Italia. Ca urmare, clubul torinez a suportat consecinţele, fiind depunctat cu 15 puncte, motiv pentru care a ajuns la mijlocul clasamentului din Serie A.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și