Închide meniul

Erik ten Hag le-a pus gând rău catalanilor, înainte de Manchester United – Barcelona: „Trebuie să facem cel mai bun meci al sezonului!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 19:27

Erik ten Hag le-a pus gând rău catalanilor, înainte de Manchester United – Barcelona: „Trebuie să facem cel mai bun meci al sezonului!

Erik ten Hag le-a pus gând rău catalanilor, înainte de Manchester United - Barcelona

Erik ten Hag, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Erik ten Hag le-a pus gând rău catalanilor, înainte de meciul retur din play-off-ul Europa League, dintre Manchester United şi Barcelona. Managerul trupei engleze susţine că echipa sa este nevoită să facă cea mai bună partidă din acest sezon, pentru a putea obţine biletele pentru faza următoare a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul tur dintre Manchester United şi Barcelona a fost un adevărat spectacol, şi s-a încheiat cu scorul de 2-2. Returul se va disputa joi, pe Ol Trafford, şi va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 22:00.

Erik ten Hag le-a pus gând rău catalanilor, înainte de Manchester United – Barcelona

Erik ten Hag a prefaţat meciul dintre Manchester United şi Barcelona. Managerul olandez al „diavolilor” este de părere că elevii săi trebuie să presteze un joc extrem de solid, pentru a se putea impune în faţa trupei lui Xavi.

Totodată, ten Hag a vorbit şi despre absenţele de marcă din lotul catalanilor. Tehnicianul trupei de pe Old Trafford este convins că Pedri şi Gavi sunt doi jucători extrem de importanţi în formaţia blaugrana, însă Xavi le va suplini lipsa cauzată de accidentări.

Trebuie să facem cel mai bun meci al sezonului dacă vrem să o eliminăm pe Barca. Credem în șansele noastre, vrem să fim mai buni. Nu știu ce va face Xavi pentru a suplini absențele lui Gavi și Pedri. Sunt extrem de tineri, însă sunt deja importanți pentru ei, deși Barca are un lot amplu și sunt convins că cei care vor ieși în locul lor nu vor face nimic ușor pentru noi. Barca se va prezenta cu o echipă mare și trebuie să dăm totul pentru a-i putea depăși.

Reclamă

Veți vedea mâine dacă sunt surprize sau nu, nu pot să dau indicii. Martial încă nu se antrenează cu echipa, de aceea nu e luat în calcul, dar sper ca Maguire și Antony să fie disponibili.

Toți vrem să jucăm întotdeauna meciuri precum acesta, când ești tânăr visezi la astfel de meciuri și acum suntem nerăbdători să jucăm. La ora meciului trebuie să fim extrem de concentrați și să ieșim să dăm ce avem mai bun”, a declarat Erik ten Hag, citat de mundodeportivo.com.

Xavi, mesaj de luptă după Barcelona – Manchester United 2-2

Xavi a oferit prima reacţie, după ce Barcelona a remizat spectaculos cu Manchester United, scor 2-2, în prima manşă a confruntării din play-off-ul Europa League. Managerul catalanilor s-a arătat nemulţumit de rezultatul obţinut pe Camp Nou, deoarece susţine că echipa sa a avut şansa de a marca un gol al victoriei. Totodată, tehnicianul a dezvăluit că formaţia sa va încerca să obţină calificarea pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a dezvăluit că jucătorii săi au fost extrem de furioşi la finalul partidei, deoarece îşi doreau victoria. Tehnicianul susţine că meciul a fost unul extrem de strâns, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Manchester United.

„Un meci foarte strâns. Am jucat împotriva unei echipe imense, foarte competitivă. I-am avut în mână. Am avut sentimentul că am fi putut marca golul unei victorii. Se va decide pe Old Trafford. În cele din urmă a fost o luptă care s-a terminat la egalitate. La Manchester vom încerca să ne calificăm.

Te storc de energie cei de la Manchester United. Câştigă o mulţime de dueluri fizice. Am pierdut mingea la un moment dat, dar ne-am descurcat bine. Presiunea pusă după pierdere a fost una bună, dar au jucători foarte buni, care aleg mereu ce e mai bine.

Pedri a simţit un discomfort la nivelul cvadricepsului. Înţeleg perfect furia jucătorilor O fac pentru binele echipei. Raphinha a venit să-şi ceară scuze, dar nu trebuie să facă asta.

Am vrut să câştigăm meciul. Am avut o şansă clară la final. A fost păcat, i-am avut în mână atunci”, a declarat Xavi, conform marca.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și