Închide meniul

Xavi, mesaj de luptă după Barcelona – Manchester United 2-2: „Pe Old Trafford vom încerca să ne calificăm!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 22:33

Xavi, mesaj de luptă după Barcelona – Manchester United 2-2: „Pe Old Trafford vom încerca să ne calificăm!

Xavi şi-a fixat prioritatea de pe piaţa transferurilor

Xavi, în timpul unui meci pe banca Barcelonei / Profimedia

Xavi a oferit prima reacţie, după ce Barcelona a remizat spectaculos cu Manchester United, scor 2-2, în prima manşă a confruntării din play-off-ul Europa League. Managerul catalanilor s-a arătat nemulţumit de rezultatul obţinut pe Camp Nou, deoarece susţine că echipa sa a avut şansa de a marca un gol al victoriei. Totodată, tehnicianul a dezvăluit că formaţia sa va încerca să obţină calificarea pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi Manchester United au oferit un meci spectaculos în Europa League. Scorul a fost deschis de catalani, prin Marcos Alonso, însă trupa lui ten Hag a întors scorul prin Marcus Rashford şi autogolul „reuşit” de Jules Kounde. Ulterior, Raphinha a marcat golul finalei.

Ce a declarat Xavi, după Barcelona – Manchester United 2-2

Xavi a dezvăluit că jucătorii săi au fost extrem de furioşi la finalul partidei, deoarece îşi doreau victoria. Tehnicianul susţine că meciul a fost unul extrem de strâns, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Manchester United.

Pe de altă parte, Xavi a oferit detalii şi despre Pedri, despre care susţine că a simţit un discomfort, mjotiv pentru care a fost schimbat.

„Un meci foarte strâns. Am jucat împotriva unei echipe imense, foarte competitivă. I-am avut în mână. Am avut sentimentul că am fi putut marca golul unei victorii. Se va decide pe Old Trafford. În cele din urmă a fost o luptă care s-a terminat la egalitate. La Manchester vom încerca să ne calificăm.

Reclamă

Te storc de energie cei de la Manchester United. Câştigă o mulţime de dueluri fizice. Am pierdut mingea la un moment dat, dar ne-am descurcat bine. Presiunea pusă după pierdere a fost una bună, dar au jucători foarte buni, care aleg mereu ce e mai bine.

Pedri a simţit un discomfort la nivelul cvadricepsului. Înţeleg perfect furia jucătorilor O fac pentru binele echipei. Raphinha a venit să-şi ceară scuze, dar nu trebuie să facă asta.

Am vrut să câştigăm meciul. Am avut o şansă clară la final. A fost păcat, i-am avut în mână atunci”, a declarat Xavi, conform marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona – Manchester United

Pedri s-a accidentat în Barcelona – Manchester United, manșa tur a „dublei” stelare din Europa League. Fotbalistul spaniol a resimțit o problemă musculară și a fost scos de pe teren încă din minutul 41.

Xavi l-a introdus în teren pe Sergi Roberto, păstrând sistemul cu 4 mijlocași. Totuși, antrenorul catalanilor are mari bătăi de cap înainte de returul de pe Old Trafford.

Conform presei din Spania, accidentarea lui Pedri este una suficient de serioasă încât să-l țină pe mijlocaș departe de teren în următoarea săptămână. Astfel, Pedri va rata returul din Anglia. Mai mult de atât, Xavi nu se va putea baza nici pe Gavi, care a primit cartonaș galben și va fi suspendat în retur.

Nici jucători precum Dembele sau Busquets nu vor putea fi folosiți de Xavi pentru retur, ambii fiind accidentați. Duelul de pe Old Trafford dintre Manchester United și Barcelona va avea loc joi, 23 februarie, de la 22:00. Câștigătoarea „dublei” se va califica în optimile de finală ale competițiie.

Recomandări
  • Xavi, prima reacţie după Barcelona – Manchester United
  • Ce a declarat managerul catalanilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și