Închide meniul

Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off. Cum arată lupta pentru un loc în optimile de finală

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 14:42

Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off. Cum arată lupta pentru un loc în optimile de finală

Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off

Tragerea la sorţi Europa League / Profimedia

Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off. După tragerea la sorţi a optimilor UEFA Champions League, la Nyon a avut loc şi tragerea la sorţi a partidelor din play-off-ul pentru optimile din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Opt echipe s-au calificat deja în optimile de finală Europa League. Celelalte opt echipe se vor decide după play-off.

Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off

La tragerea la sorţi de luni de la Nyon au luat parte 16 echipe. În prima urnă s-au aflat cele 8 echipe care au încheiat pe locul 3 în grupele din UEFA Champions League, în timp ce urna a doua a fost alcătuită din echipele care au încheiat pe locul 2 în grupele Europa League.

Meciurile din play-off-ul pentru optimile Europa League:

Reclamă

Echipele calificate deja în optimile de finală Europa League

Programul Europa League

Play-off-ul pentru optimile Europa League: 15 şi 22 februarie 2024
Optimi: 7 şi 14 martie 2024
Sferturi: 11 şi 18 aprilie 2024
Semifinale: 2 şi 9 mai 2024
Finală: 22 mai 2024 (Dublin Arena)

Reclamă 4 / 0/3

Tragerea la sorţi UEFA Champions League! Toate meciurile din optimi

Tragerea la sorţi UEFA Champions League a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Faza grupelor s-a încheiat săptămâna trecută, iar ultimele 16 echipe rămase în competiţie şi-au aflat adversarele din optimile de finală.

Capul de afiş este reprezentat de meciul dintre Napoli şi Barcelona. Cele două echipe se reîntâlnesc în primăvara europeană, după ce ultima oară s-au întâlnit în 2022, în Europa League. Campioana din sezonul trecut, Manchester City, va întâlni FC Copenhaga, formaţia care a terminat peste rivala United în grupe, în timp ce Real Madrid va trebui să treacă de cei de la Leipzig.

  • FC Porto – Arsenal
  • Napoli – FC Barcelona
  • PSG – Real Sociedad
  • Inter – Atletico Madrid
  • PSV – Borussia Dortmund
  • Lazio – Bayern
  • FC Copenhaga – Manchester City
  • Leipzig – Real Madrid
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și