Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Rangers s-au bătut între ei după finala Europa League! Două femei și-au cărat pumni și picioare

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2022, 8:34

Fanii lui Rangers s-au bătut între ei după finala Europa League! Două femei și-au cărat pumni și picioare

Fanii lui Rangers s-au bătut între ei după finala Europa League

Fani ai lui Rangers se bat pe o stradă din Glasgow / Captură Twitter

  • Bătaie între fani, în Glasgow, după finala Europa League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Fanii lui Rangers s-au bătut între ei după ce echipa lor a pierdut finala Europa League, la penalty-uri, în fața lui Eintracht Frankfurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile au fost surprinse chiar în centrul orașului Glasgow, după miezul nopții și arată mai mulți suporteri care poartă tricouri cu Rangers și care se lovesc cu pumnii și cu picioarele.

Reclamă

Fanii lui Rangers s-au bătut între ei după finala Europa League

Două femei s-au implicat cel mai mult în bătaia din Scoția. S-au tras de păr și s-au lovit cu pumnii, după ce una dintre ele a fost pusă la pământ. Ceilalți fani au intervenit, unii să le despartă, alții să lovească și ei.

La un moment dat, în timpul luptelor de pe stradă, un bărbat a fost aproape să fie lovit de o mașină care trecea pe lângă încăierarea rușinoasă de pe strada Jamaica, din Glasgow, susține The Sun.

Reclamă

Scandal la Sevilla, înainte de finala Europa League dintre Eintracht Frankfurt şi Rangers

Cinci suporteri ai nemţilor au fost reţinuţi după ce un grup de aproximativ 200 de fani germani a atacat susţinători ai echipei lui Ianis Hagi, înainte de finala Europa League.

„Incidentul a avut loc în jurul miezului nopţii în faţa catedralei din Sevilla, iar poliţia a trebuit să intervină rapid pentru a pune capăt atacului suporterilor lui Eintracht asupra celor ai lui Rangers”, a precizat poliţia naţională, într-un comunicat, adăugând că germanii au atacat apoi forţele de ordine cu „sticle, materiale pirotehnice şi mese”.

Poliţia spaniolă se aştepta la o situaţie foarte tensionată la Sevilla, oraşul care a găzduit, miercuri, finala Europa League, astfel că au fost desfăşuraţi peste 5.000 de agenţi ai forţelor de ordine.

Reclamă 4 / 0/3

„Este revoltător! Sunt prea mulţi oameni cu prea mult alcool, cei mai mulţi dintre ei fără bilete la meci. Iar în oraş sunt multe şantiere de construcţii. Toate acestea împreună pot duce la probleme grave”, a declarat Juan Carlos Castro, şeful dispozitivului de securitate, care a estimat că a fost cel mai dificil meci din ultimii ani din punct de vedere al asigurării ordinii.

Sebastian Rode, lovitură horror!

Sebastian Rode a încasat o lovitură horror la începutul meciului de la Sevilla, contând pentru finala Europa League. În minutul 5, Sebastian Rode a fost lovit cu crampoanele în frunte de Lundstram și s-a prăbușit sângerând pe gazon.

Rode a stat minute bune întins la pământ, sub îngrijirea atentă a medicilor. Fotbalistul german a continuat partida doar după ce i s-a aplicat un bandaj în jurul capului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul "Regelui" în sezonul viitor
Fotbal extern • 27 mart., 7:15
Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul „Regelui” în sezonul viitor. „Sunt multe chestii care mă aşteaptă”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 25 mart., 17:30
Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni cu gestul său de la finalul meciului cu Irlanda de Nord! Reacţia presei din Scoţia
Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională
Echipa naţională • 23 mart., 19:54
Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională
Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi
La Liga • 7 mart., 9:37
Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi: „Discurs aprins de 17 minute”