Închide meniul

Frankfurt – Rangers | Sebastian Rode, lovitură horror! Sperietură uriașă în finala Europa League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2022, 22:34

Frankfurt – Rangers | Sebastian Rode, lovitură horror! Sperietură uriașă în finala Europa League

Sebastian Rode a încasat o lovitură horror

Frankfurt – Rangers | Sebastian Rode a încasat o lovitură horror la începutul meciului de la Sevilla, contând pentru finala Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 5, Sebastian Rode a fost lovit cu crampoanele în frunte de Lundstram și s-a prăbușit sângerând pe gazon.

Frankfurt – Rangers | Sebastian Rode, sperietură uriașă în finala Europa League!

Rode a stat minute bune întins la pământ, sub îngrijirea atentă a medicilor. Fotbalistul german a continuat partida doar după ce i s-a aplicat un bandaj în jurul capului.

Sursa: captură Pro Arena
Sursa: captură Pro Arena
Sursa: captură Pro Arena

Sebastian Rode e căpitanul lui Frankfurt și om de bază în echipa nemților.

Rode a ajuns prima dată la Frankfurt în 2010 și, în ultimul deceniu, a mai jucat pentru Bayern și Borussia Dortmund.

Reclamă

În vârstă de 31 de ani, acesta mai are contract cu Eintracht Frankfurt până în 2024.

Finala Europa League | Frankfurt – Rangers. Meci „de foc” la Sevilla

Frankfurt și Rangers au avut parte de un sezon fabulos în Europa League, al cărui deznodământ îl vor afla în această seară. Formația germană, pregătită de Oliver Glasner, va porni ca favorită în marea finală de pe stadionul „Ramon Sanchez-Pizjuan”. Bookmakerii i-au acordat o cotă de 2.45 lui Frankfurt, în timp ce Rangers a primit cota 3.10.

Cei doi antrenori au prefațat meciul de la Sevilla, fiind conștienți de oportunitatea uriașă pe care o au în față.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte mândru de rezultatele jucătorilor mei din ultimele două luni. Ambele echipe merită să fie în finală. La Rangers, văd un mix între echipele Barcelona și West Ham. Pentru a câștiga, cu siguranță avem nevoie de o performanță mare.”, a spus Oliver Glasner, înaintea finalei Europa League, potrivit hotnews.ro.

„Sunt mândru că i-am dus pe băieți în finală. Avem parte de o oportunitate uriașă. Am avut un parcurs incredibil și finala va fi la fel, doar dacă ne vom impune.”, a declarat și Giovanni van Bronckhorst, tehnicianul lui Rangers.

Traseul fabulos al celor de la Frankfurt și Rangers în Europa League

Pe drumul către finală, ambele echipe au eliminat echipe răsunătoare, precum Barcelona și Borussia Dortmund. În grupă, Frankfurt a încheiat pe primul loc, în fața celor de la Antwerp, Fenerbahce și Olympiacos. De cealaltă parte, Rangers a terminat grupa pe locul al doilea, în spatele lui Lyon și peste Sparta Praga și Brondby.

Ulterior, Frankfurt s-a calificat direct în optimile Europa League, în timp ce Rangers a fost nevoită să joace și un baraj, cu Borussia Dortmund. Trupa de pe Ibrox Stadium s-a impus cu 6-4, la general, după două meciuri spectaculoase.

În optimi, Rangers a învins Steaua Roșie Belgrad (4-2), în sferturi a trecut de Braga (3-2, după prelungiri), iar în semifinale a eliminat RB Leipzig (3-2).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și