Închide meniul
VIDEO

Fost jucător al lui Eintracht Frankfurt, bătut și arestat la Barcelona. „Am stat 36 de ore fără apă și mâncare!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2022, 13:24

Reclamă
Fost jucător al lui Eintracht Frankfurt, bătut și arestat la Barcelona. „Am stat 36 de ore fără apă și mâncare!

Martin Fenin a jucat trei ani la Frankfurt

Instagram Martin Fenin

Martin Fenin (35 de ani), fost atacant al lui Eintracht Frankfurt, a acuzat că a fost bătut de fanii Barcelonei după meciul retur din sferturile UEFA Europa League. Fostul fotbalist a fost arestat, alături de soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Martin Fenin a mers pe Camp Nou să-și susțină fosta echipă, dar a rămas cu o experiență traumatizantă. Fostul fotbalist ceh a fost reținut la o secție de poliție, unde a fost ținut timp de 36 de ore fără mâncare și apă.

Martin Fenin, bătut și arestat după Barcelona – Eintracht Frankfurt

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Martin Fenin (@martin.fenin_official)


Din păcate, aici suntem eu și soția mea. După meci, eu și soția mea am fost bătuți, apoi am petrecut 36 de ore la secția de poliție fără ajutor, fără mâncare și apă. O nebunie. Bravo Barca, bravo Spania”, a scris Fenin pe Instagram, alături de videoclipul tulburător.

Martin Fenin a jucat trei ani la Eintracht Frankfurt, în perioada 2008-2011, când a înscris 16 goluri în 96 de meciuri. În prezent, evoluează pentru echipa de amatori Reporyje.

Cei 30.000 de fani germani au declanșat fiesta pe Camp Nou

Eintracht Frankfurt a avut parte de o susținere extraordinară la returul cu Barcelona, din sferturile UEFA Europa League. Potrivit presei internaționale, în jur de 30.000 de fani germani au făcut deplasarea în Spania și și-au încurajat echipa în tribunele de pe Camp Nou.

Reclamă
Reclamă 4

După calificarea fabuloasă în semifinale, jucătorii lui Frankfurt au declanșat fiesta alături de miile de fani veniți să asiste pe viu la un meci istoric. Imaginile extraordinare cu suporterii nemți rămași singuri pe Camp Nou au devenit virale în timp record.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și