Închide meniul

Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League: „Îl răzbunăm pe Ianis”. Câte puncte obţine FCSB

Alex Masgras Publicat: 30 august 2024, 17:46

Reclamă
Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League: „Îl răzbunăm pe Ianis. Câte puncte obţine FCSB

Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League: "Îl răzbunăm pe Ianis". Câte puncte obţine FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League. Campioana României şi-a aflat cele 8 adversare din grupa principală Europa League. FCSB a trecut de LASK Linz joi seară, iar acum se pregăteşte penrtu alte 8 partide europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United, Rangers, Olympiacos, PAOK, Midtjylland, Qarabag, FC RFS şi Hoffenheim sunt adversarele FCSB din Europa League.

Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League: „Îl răzbunăm pe Ianis”. Câte puncte obţine FCSB

Manchester United este cel mai mare nume din lista adversarelor celor de la FCSB. Echipa lui Erik ten Hag va veni la Bucureşti, dar Gigi Becali nu îşi face mari speranţe împotriva „diavolilor”.

Patronul celor de la FCSB şi-a făcut calculele în legătură cu şansele echipei sale şi crede că jucătorii lui Elias Charalambous pot obţine 15 puncte. Mai mult, el i-a avertizat şi pe cei de la Rangers că FCSB îl va răzbuna pe Ianis Hagi:

„Cu Manchester United e greu. În deplasare la Rangers, nu știu, putem să-i învingem, nu știu. La PAOK putem învinge. Cele trei puncte le putem lua noi acolo, în infern. Acasă, cu Olympiakos, putem un punct.

Reclamă
Reclamă

În deplasare, la Qarabag, eu zic că putem lua trei puncte. Cu Midtylland facem un punct. În deplasare, cu Hoffenheim, să zicem că pierdem și noi. Cu Riga, acasă, trei puncte.

Ne ies 15 puncte. Trece trei puncte și cu Rangers, ca să-l răzbunăm pe Ianis. Este extraordinar de greu, dar nu imposibil”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce şi-a aflat adversarele din Europa League

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce şi-a aflat adversarele din Europa League şi se gândeşte să propună nişte pachete pentru cele patru meciuri disputate pe Arena Naţională.

Reclamă

Becali vrea să ceară 400 de euro pentru bilete valabile pentru cele 4 meciuri disputate acasă, cu Manchester United, Olympiacos, Midtjylland şi RFS.

„Am vrut acasă Manchester United. Şi am zis PAOK în deplasare la Salonic. A fost minune, a ascultat Dumnezeu vorba mea şi s-a împlinit. Am speranţe că ne putem califica mai departe. Sunt echipe puternice, dar nu de speriat.

Acum vrem să facem pachet, să facem 4 milioane de euro din bilete. Şi atunci o să facem pachete şi simularea ca să ajungem la 4 milioane de euro. Un pachet poate fi 3-400 de euro. Cam atât.

Fac o simulare, acum nu ştiu. Trebuie să facem nişte calcule matematice. Eu am spus 300 de euro pachet la VIP. Dacă pun la tribuna a doua 300 de euro iau 7 milioane. La tribuna a doua cam 100 de euro.”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:14

Steaua Bucureşti, reacţie tăioasă după postarea lui FC Porto: „A fost intenționat sau neintenționat?”

19:02

Kosovo a anunţat lotul pentru meciurile din Liga Naţiunilor! Un jucător de la Dinamo va înfrunta România

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY

18:45

„Alţii mai buni nu avea!” Dănuţ Lupu, verdict după ce Ianis Hagi a fost convocat la naţională de Mircea Lucescu

18:25

Grecii au analizat FCSB după tragerea la sorţi Europa League: „Întâlnim regina României şi… a lui Becali”

18:20

„Regreţi că nu vei fi pe teren cu United?” Florinel Coman, reacţie fermă după ce FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și