Închide meniul

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce a aflat adversarele din Europa League. Cât va costa pachetul pentru meciurile de acasă

Dan Roșu Publicat: 30 august 2024, 15:53

Reclamă
Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce a aflat adversarele din Europa League. Cât va costa pachetul pentru meciurile de acasă

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a aflat adversarele FCSB din Europa League

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a aflat adversarele FCSB din Europa League

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce şi-a aflat adversarele din Europa League şi se gândeşte să propună nişte pachete pentru cele patru meciuri disputate pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea să ceară 400 de euro pentru bilete valabile pentru cele 4 meciuri disputate acasă, cu Manchester United, Olympiacos, Midtjylland şi RFS.

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce şi-a aflat adversarele din Europa League

„Am vrut acasă Manchester United. Şi am zis PAOK în deplasare la Salonic. A fost minune, a ascultat Dumnezeu vorba mea şi s-a împlinit. Am speranţe că ne putem califica mai departe. Sunt echipe puternice, dar nu de speriat.

Acum vrem să facem pachet, să facem 4 milioane de euro din bilete. Şi atunci o să facem pachete şi simularea ca să ajungem la 4 milioane de euro. Un pachet poate fi 3-400 de euro. Cam atât.

Fac o simulare, acum nu ştiu. Trebuie să facem nişte calcule matematice. Eu am spus 300 de euro pachet la VIP. Dacă pun la tribuna a doua 300 de euro iau 7 milioane. La tribuna a doua cam 100 de euro.”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League

FCSB va înfrunta echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, pe tabloul principal al Europa League, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco. Meciul dintre FCSB şi PAOK se va disputa în Grecia.

FCSB va mai întâlni Manchester United, Olympiakos, Midtjylland şi RFS pe teren propriu, dar şi Glasgow Rangers, Qarabag şi Hoffenheim în deplasare.

Calendarul partidelor va fi anunţat sâmbătă.

Reclamă

Meciurile din faza ligii vor avea loc la 25/26 septembrie, 3 octombrie, 24 octombrie, 7 noiembrie, 28 noiembrie, 12 decembrie, 23 ianuarie şi 30 ianuarie.

FCSB s-a calificat în faza ligii trecând în play-off de LASK Linz.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:46

Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League: „Îl răzbunăm pe Ianis”. Câte puncte obţine FCSB

17:30

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei au fost în AntenaPLAY. Zane Maloney, în pole-position

17:08

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 3 al Italiei au fost LIVE în AntenaPLAY! Liderul Leonardo Fornaroli, în pole-position

16:49

„Cum să nu-l chemi?” Gigi Becali, mesaj ferm despre surprizele din lotul convocat de Mircea Lucescu! Ce a spus despre Lixandru

16:41

VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Kimi Antonelli, accident la Monza

16:38

Reacţia scurtă a celor de la Manchester United, după ce au aflat că vor juca cu FCSB la Bucureşti! Mesajul „diavolilor”

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și