Închide meniul

Gigi Becali a cerut adversarele FCSB, UEFA i-a făcut poftele! „Vreau Manchester United la Bucureşti şi să picăm cu PAOK”

Dan Roșu Publicat: 30 august 2024, 14:48

Reclamă
Gigi Becali a cerut adversarele FCSB, UEFA i-a făcut poftele! „Vreau Manchester United la Bucureşti şi să picăm cu PAOK

Gigi Becali a cerut adversarele FCSB, UEFA i-a făcut poftele

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali a cerut adversarele FCSB şi UEFA i-a făcut poftele. Patronul roş-albaştrilor a declarat înaintea tragerii la sorţi Europa League că şi-ar dori să pice cu PAOK şi Manchester United şi acestea se află printre adversarele campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat şi că, în acest caz, va merge la meciuri. Becali are motive de bucurie, reţeta financiară pentru partida cu United de pe Arena Naţională fiind una de 1.5 milioane de euro, după calculele sale.

Gigi Becali a cerut adversarele FCSB, UEFA i-a făcut poftele

„Vreau PAOK, că dacă picăm cu ei mă duc acolo la Sfântu Dumitru. Şi vreau Manchester United la Bucureşti, ca să luăm un milion şi jumătate de euro din bilete. Şi care nu mai este aşa sperietoare! Vreau echipe de reţetă financiară cu nume, acasă, ca să iau bani din bilete.

(Dacă vine Manchester United la Bucureşti mergeţi la meci?) Da, merg. Pentru că nu mai am nicio emoţie, stau ca la teatru. Dacă vrea Domnul să îi batem, îi batem!”, a spus Becali, înainte de tragerea la sorţi.

Manchester United, Rangers, Olympiacos, PAOK, Midtjylland, Qarabag, FC RFS şi Hoffenheim sunt adversarele FCSB din Europa League.

Reclamă
Reclamă

FCSB va evolua pe teren propriu cu Manchester United, Olympiacos, Midtjylland şi RFS şi în deplasare cu Rangers, PAOK, Qarabag şi Hoffenheim.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:46

Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League: „Îl răzbunăm pe Ianis”. Câte puncte obţine FCSB

17:30

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei au fost în AntenaPLAY. Zane Maloney, în pole-position

17:08

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 3 al Italiei au fost LIVE în AntenaPLAY! Liderul Leonardo Fornaroli, în pole-position

16:49

„Cum să nu-l chemi?” Gigi Becali, mesaj ferm despre surprizele din lotul convocat de Mircea Lucescu! Ce a spus despre Lixandru

16:41

VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Kimi Antonelli, accident la Monza

16:38

Reacţia scurtă a celor de la Manchester United, după ce au aflat că vor juca cu FCSB la Bucureşti! Mesajul „diavolilor”

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și