Închide meniul

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2024, 17:32

Reclamă
Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB - RFS 4-1

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a făcut o descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1. Patronul de la FCSB a spus că dacă echipa sa va termina grupa din Europa League pe locul 2 va încasa peste 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria cu 4-1 în faţa celor de la RFS, FCSB este pe locul 2 după prima etapă din Europa League. Bîrligea, Ştefănescu şi Darius Olaru cu o dublă au marcat golurile victoriei. Pentru FCSB urmează deplasarea de foc de la Salonic, acolo unde va juca cu PAOK.

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1

”Eu n-am știut să vă dau răspunsul, ce este? Europa sau campionat. Acum m-a inspirat, mi-a dat Dumnezeu în cap așa. Ziceam că mai mult mă interesează campionatul, în inima mea, dar pentru că suporterii au plătit atâția bani, 25.000 de pachete, atunci am zis hai să jucăm și să..

Acum, problema e că i-am spus lui Mihai că-l bag pe Tănase că vreau goluri, nu gol, că avem nevoie de golaveraj. Nebunia mea. Acum, mi-a venit astăzi altă idee. Dacă venim în primele 8, mai luăm 20 de milioane de euro market pool, că se dă pe clasament. Acum suntem pe locul doi, luăm 30 și ceva de milioane dacă terminăm pe locul doi.

Eu aveam în cap să merg pe campionat, dar m-am schimbat, merg mai mult pe Europa, pentru că putem să intrăm în primele 8 și luăm 20 de milioane”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

FCSB se află pe locul 2 după prima etapă din Europa League. Lider este Ajax, care a învins cu scorul de 4-0 pe Besiktas. Pe locul secund se clasează FCSB, cu un golaveraj de +3, la fel ca şi Lazio. Italienii au învins-o pe Dinamo Kiev cu 3-0, însă departajarea se realizează prin criteriul numărului de goluri marcate de o echipă.

Tottenham s-a duelat cu Qarabag, meciul începând cu o întârziere de 30 de minute. Spurs s-a impus cu un categoric 3-0, deşi a evoluat în inferioritate numerică, după cartonaşul roşu văzut de Radu Drăguşin.

În următoarea etapă din Europa League, FCSB se va duela cu PAOK, în deplasarea. Campioana Greciei a fost învinsă de Galatasaray, cu scorul de 1-2, în prima etapă. Duelul de pe Toumba se va disputa joi, pe 3 octombrie, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și