Închide meniul

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 13:18

Reclamă
Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB - RFS 4-1!

Gigi Becali şi Vlad Chiricheş/ Colaj Profimedia

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, imediat după ce FCSB a învins-o pe RFS cu scorul de 4-1. Patronul campioanei a transmis un mesaj clar, după ce veteranul de 34 de ani a fost titular în duelul cu letonii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a fost titularizat în prima etapă din grupa de Europa League. Stopperul a profitat de accidentarea lui Siyabonga Ngezana pentru a evolua în duelul cu RFS.

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1

Gigi Becali l-a sfătuit pe Vlad Chiricheş să nu mai verticalizeze jocul şi să încerce să paseze din prima. Patronul de la FCSB consideră că fundaşul central ar trebui să-i protejeze mai mult pe mijlocaşi, pentru a nu risca să primească gol.

De asemenea, Gigi Becali ia în considerare să-i schimbe poziţia lui Vlad Chiricheş. Patronul campioanei consideră că fundaşul ar putea evolua şi la mijlocul terenului.

„O să-i spun eu lui. Dar probabil aude. E adevărat, el vrea să facă fotbal modern, de clasă, să joace în centru, să verticalizeze. Dar trebuie să știe un lucru. Olaru mai face două-trei atingeri la mijlocul terenului și poate o pierde. Nu mai zic de Edjouma. Mai ales Edjouma poate să piardă mingea și luăm gol.

Reclamă
Reclamă

N-ai cu cine să verticalizezi. Și Șut are tendința asta. Singurul, Lixandru, care dă pasă din prima dacă e cu spatele la poarta adversă. Nu-i da lui Olaru, că are tendința să o preia cu exteriorul și poate să o piardă.

Dacă ar pasa stânga-dreapta, ar fi bine. Eu așa cred (n.r.- dacă ar fi mai bun Chiricheș la mijlocul teternului). Dar acolo e și Baba, și Lixandru, și Edjouma, și Șut. Iar noi jucăm doar cu unul dintre ei”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, e un lucru care spune multe despre dorinţa fostului căpital al naţioalei de a reveni în primul 11 al campioanei, loc pe care l-a pierdut în ultima perioadă.

Reclamă

Fundaşul de 34 de ani a fost integralist în meciul de Europa League contra lui RFS, după care a participat la flash-interviuri, înainte ca toţi colegii săi să plece spre case. Chiricheş a luat o altă decizie însă.

Fundaşul cotat la 350.000 de euro a ales să revină pe gazonul de pe Arena Naţională. Jurnaliştii de la Digi Sport l-au surprins în timp ce a alergat mai multe ture, aceasta fiind o formă de recuperare, după cum a explicat Ilie Dumitrescu.

E un mod de a te recupera mai bine și mai rapid după un meci. Se folosește. Eu îmi aduc aminte că după antrenamentele intense din Anglia, mai rămâneam și făceam acest gen de alergare ușoară. El a fost foarte relaxat, cred că ajută foarte mult după efort, pentru a te recupera mai rapid”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și