Închide meniul

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul”! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 august 2024, 22:59

Reclamă
Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului. Alex Băluţă a fost criticat dur de patronul roş-albaştrilor după LASK Linz – FCSB 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Alex Băluţă a fost schimbat la pauză şi înlocuit cu Tavi Popescu. Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va juca de acum titular pe postul de extremă stânga.

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul”! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

Atacant o să fie Tănase. Băluţă parcă a uitat fotbalul, nu mai joacă nimic, cu capul în nori.

Ştefănescu, pe care am dat atâţia bani, nu ştiu… Tănase o să fie atacant, probabil Tavi o să joace în stânga, în dreapta nu ştiu. Avem doi, trebuie să alegem unul. Să ai doi foarte valoroşi şi să nu ştii cu care să joci (n.r: râde). O să joace David Miculescu în dreapta.

(n.r: Lixandru e în pericol să piardă primul 11) Lixandru când o să creadă că are valoare atunci o să joace. Dacă el crede că Sparta sunt mai valoroşi la noi şi au prima şansă, atunci… Nu are bărbăţie şi curaj. Când va avea bărbăţie şi curaj va juca. Mi-a plăcut foarte mult de el. A început să se ascundă de joc. Fotbalul ăsta e o mare dilemă pentru mine. Tu, Lixandru, ai început să te ascunzi de joc. Cum tu, Băluţă, ai început să te ascunzi de minge? Tu, Ştefănescule, care erai cel mai bun la Sepsi, te ascunzi de minge?

Reclamă
Reclamă

Tănase nu a fost extraordinar, dar a trecut mingea pe la el de nu ştiu câte ori. Se ducea să caute mingea, nu se ascundea de ea.

Dacă i-ar fi afectat criticile, nu i-aş fi criticat. Eu critic ca să îi încurajez, să se concentreze. Critic să ştie Lixandru că trebuie să se arate la mine. Arată-te”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Doar de el mi-a plăcut!”

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz, scor 1-1, în play-off-ul Europa League. Patronul campioanei s-a declarat nemulţumit de jocul echipei, însă a remarcat un jucător al roş-albaştrilor.

Reclamă

FCSB a plecat neînvinsă din Austria. LASK Linz a deschis scorul prin Taoui, iar David Miculescu a reuşit să egaleze în prelungirile primei reprize.

Gigi Becali nu a fost mulţumit de jocul prestat de FCSB, în prima repriză a duelului cu LASK Linz. Patronul campioanei l-a remarcat însă pe Baba Alhassan, jucător trimis în teren în minutul 66, în locul lui Malcom Edjouma.

Totodată, Becali a subliniat jocul bun al echipei, după cele două schimbări efectuate la pauză, atunci când Octavian Popescu şi Florin Tănase au fost trimişi în joc.

„Nu prea sunt mulţumit de prima repriză. Am avut noroc, altfel putea să iasă mult mai prost treaba. De ce să nu intri în teren aşa cum ai jucat în repriza a doua?

Nu pot să îmi dau seama. Vi s-a părut că echipa a arătat altfel şi după cele două schimbări Ei au mai contat? A fost mingea numai la noi. Nu au mai contat ei a doua repriză. În condiţiile în care Tavi nu a intrat prea bine.

Singurul care mi-a plăcut a fost Baba şi Tănase, cât de cât. Tănase, când a dat pasă, putea să urce el şi să dea gol. A dat afară, putea să dea la Tavi”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și