Închide meniul

Ianis Hagi, fotografie de colecție alături de Gică Hagi, înainte de finala Europa League dintre Eintracht Frankfurt şi Rangers. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2022, 16:33

Reclamă
Ianis Hagi, fotografie de colecție alături de Gică Hagi, înainte de finala Europa League dintre Eintracht Frankfurt şi Rangers. Hai, România! În fiecare zi

Ianis Hagi ar putea primi medalia de campion al Europa League, dacă Rangers o învinge pe Frankfurt

Ianis Hagi, alături de Gică Hagi, înaintea finalei Frankfurt - Rangers / Captură Instagram

Ianis Hagi a postat o fotografie de colecție alături de Gică Hagi, de la Sevilla, orașul care va găzdui finala Europa League dintre Eintracht Frankfurt și Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, accidentat, își va urmări de pe margine colegii de la Rangers în marea finală împotriva lui Frankfurt. De la partidă nu putea lipsi Gică Hagi.

Ianis Hagi, fotografie de colecție alături de Gică Hagi, înainte de finala Europa League dintre Eintracht Frankfurt şi Rangers


Persoana din centru, Metecan Kanbur, e un celebru jurnalist din Turcia, de la 433 / Sursa: captură Instagram

Până să se accidenteze, Ianis Hagi a apucat să joace șapte meciuri pentru Rangers în actuala stagiune de Europa League, reușind să-și treacă în cont un gol și un assist.

Fiul lui Gică Hagi a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la finalul lunii ianuarie, într-un meci din Cupa Scoției, Rangers – Stirling 4-0.

Gică Popescu, mesaj emoționant pentru Ianis Hagi înaintea finalei Frankfurt – Rangers

Gică Hagi, tatăl lui Ianis, și Gică Popescu au cucerit Cupa UEFA în 2000, perioadă în care evoluau la Galatasaray, după ce au învins-o pe Arsenal în ultimul act al competiției. În această seară, Ianis Hagi poate călca pe urmele ”Regelui” și poate cuceri primul trofeu european din carieră.

Reclamă
Reclamă 4

”E RÂNDUL TĂU, IANIS!

Azi se împlinesc 22 de ani de când am câștigat Cupa UEFA cu Galatasaray. Singurul trofeu european cucerit de o echipă din Turcia. Îl aud și azi pe Fatih Terim: „Bați, Popi?”. „Da. Al patrulea”.

Nu aveam cum să știu că acel penalty va fi și cel decisiv. Mâine, Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis, va juca la Sevilla finala Europa League. Nu va juca, fiind accidentat, dar îi urez să ne urmeze”, a fost mesajul lui Gică Popescu pentru Ianis Hagi.

Reclamă

Ianis Hagi, cu lacrimi în ochi

Ianis Hagi a povestit cu lacrimi în ochi episodul accidentării care îl ţine departe de teren de la începutul lui 2022. Internaţionalul român a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce s-a ales cu ligamentul încrucişat rupt.

„Toată viaţa mea s-a învârtit în jurul fotbalului. Chiar şi atunci când eram copil. Abia aşteptam să termin şcoala şi să ajung acasă, să mă joc cu mingea, deşi mereu mama striga la mine să nu mai lovesc mingea aia prin toată casa. 

Influenţa familiei nu a avut legătură cu dragostea pentru sport. A fost despre a-l pune pe Ianis, jucătorul de fotbal, într-un mediu bun şi sănătos al fotbalului unde să poată înţelege ce înseamnă să fii un jucător bun care ajunge la cel mai înalt nivel.

Până acum, cel mai mult mi-a plăcut la Rangers, unde sunt acum. Simt că este clubul pe care îl căutam de când am început să joc în liga profesionistă, la 16 ani. Mereu am vrut să fac parte dintr-o echipă care vrea să câştige orice competiţie, orice meci pe care îl joacă.

Deodată, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă. Eram într-o poziţie bună de a marca, credeam că voi ajunge primul la minge, dar nu am reuşit. Eram aproape să lovesc mingea când apărătorul a reuşit să ajungă la minge înaintea mea şi am lovit piciorul lui. Nu îmi mai simţeam genunchiul.

Devin sentimental, scuze. Ce ciudat, nu mi se întâmplă niciodată asta. A fost o lovitură puternică, am căzut şi mă ţineam de genunchi. Doctorii au venit şi mi-au verificat genunchiul, pe teren. Am reuşit să mă ridic şi am încercat să merg, pentru a vedea dacă mă pot întoarce pe teren”, a povestit Ianis Hagi într-un episod postat pe Facebook şi denumit Revenirea – când totul se întoarce.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:51

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și